ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2018 | 02:25

Φαλακρός

Πάντα μου άρεσαν τα πυκνά μου μαλλιά ομωςείμαι μόλις 34 και έχω φαλάκρα στο μισό μου κεφαλι !Αναρωτιέμαι μπορεί ένας φαλακρός να είναι ελκυστικος ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Παρά πολύ κοντό καλύτερα. Αν έχεις κι ωραία χαρακτηριστικά δεν θα φαίνεται άσχημα. Όμως όπως είπε και το αυτό, η προσωπικότητα είναι που δίνει πνοή ακόμη και στην εξωτερική μας εμφάνιση.
Θα μπορούσα να γίνω σκληρό τώρα (γιατί κ τα αυτά ξυπνάνε καμία φορά στραβά..) κ να σου πω ότι "όχι, δεν είσαι ελκυστικός. Μόνο κ μόνο για τον τρόπο που (φαίνεται να) σκέφτεσαι."Αλλά θα είμαι ευγενικό κ θα δείξω κατανόηση στην ανασφάλεια.Η ελκυστικότητα ενός ανθρώπου δεν εξαρτάται από πέντε τρίχες (που έχει ή δεν) από πέντε κιλά (παραπάνω ή λιγότερα) ή από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό (που συνήθως ο ίδιος του θεωρεί ελάττωμα κ άλλοι γύρω του το βρίσκουν ιδιαίτερο/θελκτικό κλπ)Η γοητεία ενός ανθρώπου βρίσκεται στον τρόπο που σκέφτεται, στο βλέμμα του (άρα κ πάλι στον τρόπο που σκέφτεται), στον τρόπο που κινείται, περπατάει, μιλάει, γελάει ...άρα κ πάλι στον τρόπο που σκέφτεται.
Scroll to top icon