ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2018 | 03:44

Oνειρο

Καλησπερα! Δεν ξερω κατα ποσο πιστευετε στα ονειρα... Βγαινω με καποιον εδω και 4 μηνες περιπου. Πςρναμε πολυ ομορφα. Προχθες κοιμηθηκε παλι σπιτι μου και το βραδυ στο ονειρο μου ειδα οτι με κυνηγουσε σε καποιο κτιριο και σε καποια στιγμη που με βρηκε,μου ειπε:εγω ειμαι το πεπρωμενο σου. Εσεις τι λετε? Ειναι μαλλον αυτα που σκεφτομαστε γενικα και τελικα τα βλεπουμε στον υπνο μας η μπορει να ειναι κατι βαθυτερο? Να σημειωσω οτι ο μονος λογος που μερικες φορες δινω καποια σημασια στα ονειρα,ειναι οταν δω την πεθαμενη και αγαπημενη μου γιαγια να μου χαμογελαει.
7
 
 
 
 
σχόλια
Τα όνειρα είναι φόβοι κι επιθυμίες του ξύπνιου μας. Δεν είναι επομένως και δύσκολη η ερμηνεία του ονείρου σου.Επιθυμείς σταθερό σύντροφο, να μακροημερεύσει, "να το πάτε σοβαρά". Και φοβάσαι μην δεν είναι ο κατάλληλος, εξ ου και σε "κυνηγούσε" (που κι αυτό κατά κάποιον τρόπο επιθυμία είναι, να σε διεκδικήσει, να το επιδιώξει εκείνος να μακροημερεύσετε).
Τη μια "πείτε γνώμες", την άλλη "εσείς τι λέτε;" τα βγάλαμε τα σχολιάκια και σήμερα...:)(Θα έβαζα κίτρινη φατσούλα, αλλά έχω ξεχάσει το κινητό σπίτι...Καλημέρα σε όλους και καλή δουλειά!)
Νωρίτερα είχε άλλη μια εξομολόγηση με μια κοπέλα που έβλεπε σε όνειρο τον πρώην της να φιλάει κάποια άλλη. Θα πω το ίδιο και σε σένα: τα όνειρα δεν είναι απαραίτητα η πραγματικότητα. Το αν είναι το πεπρωμένο σου ή όχι, θα αποδειχθεί στον ξύπνιο σου, όχι στον ύπνο σου! Συνεχίστε να είστε καλά μαζί και μην κολλάς σε ένα όνειρο. Δε στο λεω έτσι για να σε απογοητεύσω. Και άσχημο όνειρο να ήταν, το ίδιο θα σου έλεγα. Και εγώ είχα δει όνειρο ότι έδειξα στην κοπέλα μου ένα σπίτι και της είπα "να εδώ θα μείνουμε". Και τι έγινε; Τιποτα...
Scroll to top icon