ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2018 | 14:36

Φρικάρω

κάθε φορά που γίνεται κάποιο φρικτό έγκλημα και βλέπω τραγικές αντιδράσεις.Αλλά οι χειρότερες είναι εκείνες μες το μίσος που εύχονται θάνατο και βιασμό και βία στον κατηγορούμενο.Πότε θα καταλάβετε ότι στόχος είναι να γίνουν τα κτήνη άνθρωποι και όχι οι άνθρωποι κτήνη?Ντροπή,σιχαίνομαι να διαβάζω τις άρρωστες σκέψεις σας,χαίρομαι που δεν γεννήθηκα ανόητη και σκέφτομαι αντί να ξερνάω μίσος.
5
 
 
 
 
σχόλια
Είμαστε κράτος δικαίου, και υπάρχει δικαιοσύνη και θεσμοί της Πολιτείας να την αποδίδουν. Ο νόμος του Lynch ανήκει σε κάποιες άλλες εποχές, είναι πέραν των κρατούντων σε μία δυτική δημοκρατία, και αυτό θα πρέπει να είναι απόλυτο γιατί η δικαιολόγηση των εξαιρέσεων οδηγεί στην ανοχή των εκτροπών.Και κάτι ακόμη: είναι άλλο το να ''ξέσπαγε'' κάποιος οικείος του θέματος επί των δραστών, και άλλο το να εμφανίζονται ως ''αυτόκλητοι'' τιμωροί τρίτα πρόσωπα των οποίων οι πραξεις να επιβραβεύονται: τους πρώτους μπορώ εύκολα να τους δικαιολογήσω λόγω βρασμού ψυχικής ορμής.
Δυστυχώς πολλοί "άνθρωποι" δεν καταλαβαίνουν πως είναι να είσαι στην θέση του άλλου, παρά μόνο όταν βρεθούνε κι αυτοί στην ίδια θέση.1ο παράδειγμα: Οι δράστες που το μόνο που σκέφτονταν ήταν η πάρτη τους, με αποτέλεσμα να βασανίσουν και να σκοτώσουν μια κοπελίτσα, χωρίς δείγμα συμπόνοιας.2ο παράδειγμα: Εσύ που εξ αποστάσεως το παίζεις καλή και άγια, αλλά αν γινόταν αυτό σε σένα ή σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, τότε να δούμε αν θα κρατούσες το "επίπεδό" σου τόσο ψηλά. Τώρα μιλάς έξω απ'τον χορό, και αυτό είναι πάντα πολύ εύκολο.Έχοντας πει αυτά, ελπίζω όταν αυτά τα καθάρματα υποστούν βία αντίστοιχη με αυτή που διέπραξαν, να μετανοιώσουν ειλικρινά για την πράξη τους (και όχι γιατί τους έπιασαν). Επιπλέον, εύχομαι ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος να μην έρθει στη θέση της άτυχης κοπέλας.
Οι ανθρωποι ειναι κτηνη και αυτοι και δεν αλλαζουν ουτε και ολες τις υπολοιπες ιδεαλιστικες χαζομαρες που σκαφτονται καποιοι. Στοχος ειναι αυτος που ειναι επιζημιος για το κοινωνικο συνολο να διαχωριστει απο αυτο με οποιοδηποτε τροπο, ολα τα αλλα ειναι στην καλυτερη ευσεβεις ποθοι στην χειροτερη βλαπτουν κιολας αφηνοντας αυτους τους επιζημιους να δρουν αναμεσα μας αλλα μερικοι δεν καταλαβαινετε μεχρι να την παθετε, το θεμα ειναι πως την πληρωνουμε και οι υπολοιποι μαζι με σας.
Scroll to top icon