ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2018 | 21:56

....και τώρα τι ;

Γυναικα, 41, ελευθερη , με μοντερνες αντιληψεις , εμφανισιμη ,με master , με 3 γλωσσες ,στελεχος σε πολυεθνική επι 20ετια, χωρισμενη απο τραυματικη σχεση.Ανδρας, 30 ,ελευθερος , με παραδοσιακες αντιληψεις, αποφοιτος τεχνικου λυκειου ,με ορθογραφία που σκιζει ,υπαλληλος σε καταστημα ανταλλακτικων, χωρισμένος απο αρραβώνα.15 μερες μαζι....γελαμε πολυ, βγαινουμε παντου, παμε εκδρομες και το sex απερίγραπτο....Δεν αναρωτιέμαι αν εχει μέλλον αναρωτιεμαι αν εχει νοημα.....και κατι αλλο...ενέχονται κινδυνοι ;(συναισθηματικης φυσης).....αντιμετωπιζονται;
8
 
 
 
 
σχόλια
Βρε στέλεχος να σε ρωτήσω γιατί δεν κατάλαβα. Το πρόβλημα έγκειται στις περγαμηνές ή στη διαφορά ηλικίας; Αν έχεις αποκλείσει το θέμα του παιδιού (για να μην καθυστερείς περαιτέρω), δεν βλέπω καμιά άλλη αντικειμενική δυσκολία. Ωραίος τύπος ακούγεται. Ρίσκο συναισθηματικό υπάρχει παντού και πάντα. Και αντιμετωπίζεται.
Κοίταξε. Κίνδυνοι συναισθηματικής φύσης ενέχονται παντού, όπου συνανστρέφονται άνθρωποι. Από αυτά που διαβάζω περνάτε τέλεια, οπότε αυτό έχει σημασία και μην το φαρμακώνεις από μόνη σου. Αν έχει μέλλον; αυτό εξαρτάται από εσάς. Σε 15 μέρες δε γνωρίζεστε αρκετά ακόμα και ίσως να τα βλέπετε όλα ρόδινα. Για να πιάσουμε τη λέξη μέλλον είναι πολύ νωρίς. Για το νόημα τώρα. Γιατί να μην έχει νόημα; αφου μπορείτε και επικοινωνείτε μια χαρά, έχει και παραέχει. Τα συναισθήματα δεν έχουν να κάνουν με πτυχία και διδακτορικά. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες που υποστηρίζουν "ζήσε το". Και να θυμάσαι και αυτό που είπα, δε χρειάζεται να φαρμακώνεις μόνη σου τη σκέψη και κατά συνέπεια τη σχέση σου με αυτές τις ερωτήσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αφού η τωρινή επικοινωνία σας είναι άριστη, συνεχίστε και μακάρι να είστε πάντα έτσι.
Απ όλα αυτά μού έκανε εντύπωση το "με ορθογραφία που σκίζει"..Κατά τα άλλα, αφού νιώθεις καλά έχει νόημα. Κίνδυνοι ενέχονται σε πολλά που κάνουμε. Δε βαριέσαι..
Ζήσε το μέχρι τέρμα. Μη διανοηθείς, με το φόβο πως μπορεί να πληγωθείς, να βάλεις όρια. Κι αν πέσεις τι; Θα σηκωθείς όπως όλοι μας. Έχω μετανιώσει περισσότερο για ό,τι δεν έκανα. Ζήσε το!!!!
Τόσες ταινίες έχουν γυριστεί γι αυτά τα "αταίριαστα" ζευγάρια με happy end ή όχι. Ενήλικοι άνθρωποι είσαστε κάντε τις επιλογές σας αρκεί να είσαστε ξεκάθαροι με αυτές.Απολαύστε το.
Scroll to top icon