ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2018 | 11:53

μαλλια-κουβαρια

Νιωθω πολυ μπερδεμενη - χθες δεν κοιμηθηκα καλα..Μετα απο 2 μηνες εξαφανισης μου στελνει για να ζητησει συγχωρεση και μια δευτερη ευκαιρια.. Οι δικαιιολογιες του ειχαν νοημα..Ωστοσο , με πληγωσε η σταση του αν και δεν ειχαμε κατι συγκεκριμενο...(ειχαμε βγει λιγες φορες αλλα με πολλες υποσχεσεις..)Ειμαι μπερδεμενη δε ξερω τι να κανω..Να αναγνωρισω το ανθρωπινο λαθος και να δωσω μια επιφιλακτικη ευκαιρια να ακουσω απο κοντα τι εχει να πει η να κλεισω τη πορτα για παντα?
8
 
 
 
 
σχόλια
Δυσκολη φαση ουτε μπορω να πω κλεισε τη πορτα στο ρεμπεσκε αλλα ουτε να εισαι δεκτική...Αυτο που θα εκανα εγω.. θα ηταν να βγω μια φορα να ακουσω αυτα που εχει να πει.... παραλληλα ομως να δηλωσω και που βρισκομαι...Πιστευω πως θα πρεπει να του κανεις ξεκαθαρο ότι δεν θα ανεχτεις παιχνιδια.. και οτι θα πρεπει να καταβαλει μεγαλη προσπαθεια για να σε κερδισει.. η εμπιστοσυνη ειναι οτι πιο ιερο σε μια σχεση!
Σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω οι συμβουλές δε βοηθούν πολύ. Λες πληγώθηκες! Αντέχεις να ξαναπληγωθείς αν δεν πάει καλά τη δεύτερη φορά. Όσο δένεσαι με κάποιον είναι δυσκολότερο. Λες ότι όσα είπε είχαν βάση. Το λες πραγματικά; Μου φαίνεται, χωρίς να θέλω να είμαι απόλυτη, ότι όταν κάποιος χάνεται σπάνια έχει βάση. Μήπως τον δικαιολογείς μέσα σου, για να βρεις πάτημα να είσαι μαζί του; Δεν είναι κακό, ξεκαθάρισε όμως πρώτα μέσα σου τι αντέχεις.
Στη θέση σου αν ήμουν, θα έδινα μια επιφυλακτική ευκαιρία, επειδή:1- έριξε τα μούτρα του και ζήτησε συγχώρεση και δεύτερη ευκαιρία ( δεν σε προσέγγισε του στυλ βρε που χάθηκες κλπ). Σε συνδυασμό με το 2- οτι είχαν κάποιο νόημα οι δικαιολογίες του.
Scroll to top icon