ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2018 | 00:52

Κάθομαι

Και κλαίγομαι εδώ και καμία εβδομάδα στις εξομολογήσεις για έναν ανόητο..Μέχρι που αγόρασα ένα ωραίο βιβλίο..Πλέον ασχολούμαι με την Ελενόρ! Είναι αγχολυτικό, έκοψα το τσεκάρισμα στο μεσσεντζερ και αποφάσισα να ζήσω την ζωή μου και να γίνω καλύτερος άνθρωπος! Δοκιμάστε το. Δεν ξέρω για την ευτυχία, αλλά η ηρεμία είναι μέχρι το βιβλιοπωλείο δρόμος.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πρόκειται για την Έλινορ Όλιφαντ; Σαν chic lit ακούγεται απ'αυτά που βλέπω στα online βιβλιοπωλεία. Αν όντως είναι chic lit, δεν υπάρχει χειρότερο εργαλείο καθυπόταξης των μαζών, εκτός ίσως από το fb. Tέλος πάντων όμως μη προλαμβάνω, μπορεί να μην είναι έτσι σε καμμία από τις συνιστώσες της υπόθεσής μου πλην της τελευταίας.
Μόλις είδα περισσότερες πληροφορίες σε άλλες πλατφόρμες. Μάλιστα. "Up lit". Πολύ καλύτερα! Για να δούμε. Αν δεν είναι να εφαρμοστεί μόνον ως wishful thinking αλλά να ευαισθητοποιήσει όντως τον κόσμο, καλά θα είναι.
Βιβλία! έρωταςΠολύ αγαπημένο :Λέσχη αλλόκοτων επαγγελμάτωνG.K.ChestertonISBN: 9789603254935Περιμένω να παραλάβω δύο βιβλία της σειράς :Worst-Case Scenario Survival HandbookISBN: 9780811874830Τα οποία με πολύ χιουμοριστικό τρόπο περιγράφουν απο το πώς να παλέψεις με κροκόδειλο και πώς να αποφύγεις την απαγωγή απο εξωγήινους μέχρι το πώς να κρατήσεις την πεθερά σου μακρυά απο το σπίτι :P
Scroll to top icon