ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2018 | 23:24

Παρατηρώντας διάφορους πολιτικούς

και ξένους και Έλληνες, έχω να σημειώσω πως οι δικοί μας είναι αθεράπευτα γοητευτικοί. Εκπέμπουν έναν ερωτισμό. Και οι δύο ηγέτες των μεγάλων κομμάτων σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Μα πιο σέξι βρίσκω τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έχει μια αύρα, μια φυσική ευγένεια, ένα κλας, που θυμίζει gentleman άλλης εποχής.
9
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν...διαβάζω lifo από τα τέλη του 2010 έντυπη και τη σελίδα. Έχει ξαναγίνει εξομολόγηση για πολιτικό που σέξυ δεν τον έλεγες και για άλλους μπορεί και για τον Κυριάκο.Τελοσπαντων που το πάω; 1ον τι να πω γούστα είναι αυτά, προσωπικά την πολιτική την βρίσκω πολύ ντε-καφεινε. 2ον πείτε κάτι καινούργιο,οι ίδιες εξομολογήσεις καταντούν βαρετές.Αυτα..Υ.Γ: Πάω να φάω, ξενέρωσα.
Ε ναι βρε κοπελιά!! Τι να σου λέω... Ειδικά ο πάγκαλος κ ο βενιζέλος είναι να ανταγωνίζονται τον τζόνι ντεπ!!!! Πολύ ερωτισμό εκπνέει κ ο καμμένος...!!! Κ αυτός ο παυλόπουλος αααααχχ μάνα μου τι παίδαρος!!!!!!!! :D να σαι καλά μου έφτιαξες τη μέρα!!!
Scroll to top icon