ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2018 | 15:16

ορμη

συγγνωμη που δεν ειμαι οπως τα περισσότερα κορίτσια!συγγνωμη που εχω χασει ελαχιστα μαθηματα στο πανεπιστημιο που εχω χασει!συγγνωμη που δεν ειμαι η μάζα ξενυχτωντας μεχρι αργα 5 φορες την βδομαδα εξω!συγγνωμη που κοιταω τα μαθηματα μου και δεν τρυγυρναω σαν την τσουλα εξω απο μαγκια! συγγνωμη που δεν εχω κανει ταξιδια εξω!συγγνωμη που δν εχω φίλους πλέον!συγγνωμη που δεν εχω λεφτα να βγαινω ολη μερα έξω! συγγνωμη που δεν αρεσω σε κατι ανωριμα ατομα που νιωθουν θεοι επειδη εχουν περισσότερες εμπειριες στο σεξουαλικο τομεα απ οτι εγω! συγγνωμη που ειμαι άπειρη στο σεξ! συγγνωμη που χάλασα τα σχεδια που ειχαν οι αλλοι για μενα! αλλα η ζωη ειναι δικια μου ρε και θα συνεχισει να ειναι με ή χωρις καποιους! ευχομαι να μην χαλάσει ποτε ξανα η διαθεση μου απο κανεναν και εξαλλου οποιος μαγαπαει γι αυτο που ειμαι θα μεινει μαζι μου παση θυσιαν! Καλά Χριστούγεννα και καλες γιορτες!
5
 
 
 
 
σχόλια
Αυτές είναι οι επιλογές σου και μπράβο σου που τις υποστηρίζεις. Όμως όποιος κάνει άλλες επιλογές και του αρέσει να ζει διαφορετικά δεν είναι ούτε τσούλα ούτε βλάκας. Καλή συνέχεια στη ζωή σου και καλές γιορτές και σε σένα!
Scroll to top icon