ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2018 | 15:43

θα στο πω στην μουρη βρε :)

σε βλεπω σχεδον καθε μερα πεφτω παν σου. μεχρι να σε καταλαβω ποιος εισαι εχεις φυγει, ειμαι στο κοσμομου. δε τολμω να σου μιλισω οταν καταλαβω οτι εισαι εσυ ,γιατι φοβαμε την αποριψη σου. την μια μπορει να μου πεις γεια, την αλην να γυρισεις την μουρη σου, απ την αλλην κι ετσι μπερεβομε κι εγω . ειμαι και λιγο ουφο δε πολυ πιανω την γλωσσα, των αλλων ανθρωπω κι τι θελουν να πουν. σορρυ αν στην σπαω αδερφουλη μου γλυκιε σε λεω ετσι γιατι σε βλεπω ετσι !! θελω να μιλαμε μα δε τυχαινει το πραμα ετσι, να τα πουμε. θελω να σου πω οτι σε συμπαθω . δε θελω να σου στειλω λαθος μηνυματα. μακαρι να μπορουσα να σου πω στα μουτρα οτι φιλε θελω νατα λεμε ναχουμε, ενα γεια να κουβεντιαζουμε οπως οι φιλοι κανουν. το εχω πει σαλους που σε ξερουν να στο πουν ,ελπιζω να στο εχουν πει οπως εγω το ειπα ,χωρις να εχουν χωσει μεσα σαλτσες κι ψευτιες.για τον police :)
5
 
 
 
 
σχόλια
Συγχώρα με βρε κορίτσι μου, δε βλέπεται αυτό που έγραψες! Οργάνωσε λίγο τη σκέψη σου για να γράφεις πιο σωστά. Γκούγκλαρε λίγο αυτά που γράφεις. Από τα συμφραζόμενα προσπαθούσα να καταλάβω.
Όχι δε φταις, μάλλον. Γελάω με κάτι τέτοια εύστοχα κι επιτυχημένα. Από την άλλη λέω ίσως δεν ξέρει καλά ελληνικά, ίσως είναι μπερδεμένα στο μυαλό της. Ναι, εξομολογούμαι ότι προσπαθώ να μη γελάω με τους ανορθόγραφους αλλά δεν το καταφέρνω πάντα.
Scroll to top icon