ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.12.2018 | 20:24

Βρηκα

Μια γυναικεια τριχα (διαφορετικού μηκους κ χρωματος απ τα δικα μου μαλλια) στην μπλουζα εργασιας του αγοριου μου. Τον ρωτησα πως βρεθηκε στην μπλουζα του κ μου ειπε απλα "δεν ξερω".
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι λίγο κουραστικό να ξεψαχνιζεις τα ρούχα για τρίχες; Αν σου έχει δώσει δικαίωμα να τον υποψιάζεσαι ψαξε το κινητό του ή ρίξε μια παρακολούθηση (βάλε άλλον φυσικά). Εκεί θα βρεις ψαχνό, αν υπάρχει. Δεν αστειεύομαι φυσικά. Έχουν ανοίξει πολλών τα μάτια έτσι.
Τόλμησε και σου είπε "δεν ξέρω" το σκουλήκι της λάσπης;Από εδώ και στο εξής θα του κατεβάζεις παντελόνι και εσώρουχο κάθε φορά που γυρνάει από την δουλειά να τσεκάρεις αν έχει κραγιόν στο πουλί του. ("Έλα Χριστέ και Παναγιά, ούτε λίγο κραγιόν στο πουλί μας δεν μπορούμε να βάλουμε;")
Αν έγραφες την εργασία του άντρα σου θα βοηθούσε. Πχ αν είναι υδραυλικός τότε....... μάλλον η τρίχα είναι καννάβι υδραυλικών;!Για όσες παραπονιέστε για τριχόπτωση. Να ξέρετε οτι το μόνο πράγμα που σταματά την τριχόπτωση ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ είναι.... το πάτωμα..
Από πελάτισσα η από συναδελφο ας πούμε; Ειδικά εγώ με την τριχόπτωση που έχω θα έπρεπε να είμαι γκόμενα πολλών... πρέπει να ηρεμήσεις γιατί αν σκαλίζεις ρούχα και από μια τρίχα κάνεις έτσι κρίμα για τη σχέση και κρίμα για την ψυχική σου υγεια. Κυριολεκτικά εδώ κάναμε την τρίχα - τριχιά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon