ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.12.2018 | 21:18

Μοναξια..

Δυστυχως το 2018 δεν ηταν και το καλυτερο για μενα. Χωρισα μετα απο πολυχρονη σχεση και πλεον εχω μεινει ψιλομονος μου, με 1-2 φιλους οι οποιοι δεν ειναι και παντα διαθεσιμοι οποτε αρκετες φορες δεν εχω παρεα για να βγω κτλ. Αλλες φορες καθομαι σπιτι και μελαγχολω ενω αλλες φορες παιρνω το θαρρος και πηγαινω καμμια βολτα, οπως σημερα που κατεβηκα κεντρο, περπατησα και πηρα και 1-2 πραγματακια. Και παλι μελαγχολησα γιατι εβλεπα χαρουμενες παρεες, ευτυχισμενα ζευγαρακια κι εγω ημουν βυθισμενος στην μοναξια μου...αλλα θα συνεχισω να το παλευω, σκεφτομαι μια μονοημερη εκδρομη στην Θεσσαλονικη μετα την 1χρονια. Ελπιζω το 2019 να σας φερει οτι επιθυμειτε. Να ειστε δυνατοι και καλα Χριστουγεννα!
2
 
 
 
 
σχόλια
1 από τα ίδια. Με παράτησε μετά από 5 χρόνια κι είμαι σχετικά μονη. Δεν έχω 1 κολλητή ούτε ανθρώπους να βγαινω. Ελπίζω κ εύχομαι το 2019 να είναι καλύτερο για όλους μας & να βρούμε ότι μας αξίζει! Καλές γιορτές!
Γεια σου. Ειμαι αυτος που εγραψε το post. Και εμενα μετα απο πεντε χρονια με παρατησε πολυ ακομψα. Εαν το δεις και εχεις ορεξη στειλε μου εμαιλ στο [email protected]. Λιγη επικοινωνια χρειαζεται μερες που ειναι. Καλες γιορτες!
Scroll to top icon