ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.12.2018 | 11:40

τη γνώμη σας ! (έμπλεξα με καλοφαγά)

Τι κάνουμε με το αμόρε που τα θέλει όλα δικά του στο φαγητό ;Που θέλει να παραγγέλνω ότι θέλει αυτός για να τρώει και από το δικό μου, και δε θέλει να παίρνω το ίδιο με το δικό του για να δοκιμάσει και κάτι άλλο;Που θέλει και το καλύτερο κομμάτι από το δικό μου ;πχΑμόρε: Πάλι μπριζόλα θα πάρεις ; Νόμιζα ότι θα έπαιρνες μπιφτέκι!Εγώ: Σήμερα θα ήθελα μπριζόλα.Αμόρε: Α, γιατί θα ήθελα να φάω και από το μπιφτέκι σου αν έπαιρνες!Εγώ: Γιατί από τη μπριζόλα μου δε θα φάς ;Αμόρε: Θα φάω, αλλά επειδή θα έχω και εγώ μπριζόλα, θα προτιμούσα μπιφτέκι για αλλαγή!Τελικά πήρα μπριζόλα. Και φυσικά έφαγε και αυτός διότι παραήταν μεγάλη. Αλλά χωρίς να το πει, μαντέψτε ποιό κομμάτι κοίταζε στο πιάτο μου. Το μαλακό δίπλα στο κόκκαλο!Ούτε ένα φαγητό δε μπορώ να φχαριστηθώ.
19
 
 
 
 
σχόλια
Όσες φορές γουρουνιαζει ο καλός σου από το πιατο σου άλλες τόσες κ συ από το δικό του.. Για να δεις πόσο θα του αρέσει κ αν δεν του κοπεί ο βήχας... Μαζί και η όρεξη... Αα μην ξεχάσεις να του πεις ότι θες και μια μερίδα κέρασμα για πάρτη σου... :-P ;-)
Εσύ το θεωρείς χαριτωμένια και τον θεωρείς γλυκούλη άσχετα αν εδώ μας το παρουσιάζεις και καλά ως προβληματάρα (ενώ ξέρεις πόσο στεναχωρημένοι είναι κάποιοι εδώ μέσα).Εγώ όμως το θεωρώ αγένεια και κρύβει μία κακή νοοτροπία που κάποτε δεν θα την θεωρείς πια χαριτωμένη.
Αν θελει ποικιλια στην διατροφή του ας παιρνει παραπάνω πιάτα. Να απλώνεις συστηματικά τα ξερα σου στο φαγητο του αλλου και να του λες και τι να παραγγείλει για να του το φας ειναι, πως να το πω, "φτηνο". Ειναι τζαμπατζης γενικά ή μονο σε αυτο το κομματι της σχεσης σας;Αν εσυ εισαι ενταξει με αυτην την "χαριτωμενιά", no comment.
Εμενα μου φαινεται αγενεια ολο αυτο.Αλλα εχω γενικα θεμα με το να μοιραζομαι το φαγητο μου, οποτε με εμενα δεν θα μακροημερευε αυτη η σχεση.Δεν καταλαβαινω παντως γιατι δεν του λες οτι σε ενοχλει...
Δεν θα τον έλεγα "καλοφαγά". Αλλιώς θα τον χαρακτήριζα εγώ. Αν δεν σου αρέσει αυτό που κάνει, μην το σκέφτεσαι, κόψ'του το. Στη θέση σου, θα σχεδίαζα ήδη πώς θα το κάνω να φανεί σαν ατύχημα κ ποιο θα είναι το άλλοθί μου. Ας πρόσεχε..!Υ.Γ. Joey doesn't share food!!!!
Είναι τ' amore φαγανοΓι' αυτόν τα θέλει ολαΈφαγε το μπιφτέκι τουΉθελε και μπριζολα.Έφαγε απ' το πιάτο μουΦοβάμαι όπως παειΜια μερα σίγουρα απ' αυτεςΚι εμένα θα με φάει. (admin, μας τρολαρεις αγρίως μου φαίνεται.)
Δεν βρήκα και Κλαίω!! Πήρα και στην αντιπροσωπεία και δεν βγαίνει σαν ανταλλακτικό πάει ολόκληρο το στέλεχος..άκουσον άκουσον.Αλλά σκέφτηκα το εξής, θα πάω σε ένα μηχανουργείο που ξέρω εδώ κοντά να μου φτιάξει 2-3 βιδακια να έχω.
Scroll to top icon