ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.12.2018 | 12:55

Αναζητήσεις...

Ανέβασα μια αναζήτηση για κάτι πολύ συγκεκριμένο που έψαχνα. Πιο συγκεκριμένο δε γινόταν. Μου απάντησαν 15 άσχετοι, που δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που ζήταγα αλλά έστειλαν γιατί έτσι. Παιδιά, η άλλη δεν είναι ούτε άβουλη ούτε 12χρονο. Αν λέει πως ζητάει κάτι συγκεκριμένο πάει να πει πως θέλει αυτό και όχι κάτι άλλο. Σεβαστείτε αυτό που θέλει η γυναίκα και πηγαίνετε να βρείτε αυτό που εσείς γουστάρετε κάπου αλλού. Οχι με το "έτσι θέλω" να περάσει το δικό σας γιατί και η άλλη έχει το δικό της "ετσι θέλω" και θα το προτιμήσει από το δικό σας. Ετσι φέρεστε και στις σχέσεις σας; Ενας απ'αυτούς χωρίς να με γνωρίζει με έβρισε χυδαία με το καλημέρα σας γιατί με πέρασε για κάποια άλλη.Και έτσι μια αναζήτηση έγινε αφορμή για γενικές διαπιστώσεις. Ενιωσα όπως φαντάζομαι πως νιώθουν και πολλές ομοφυλόφιλες γυναίκες που διαμαρτύρονται ότι ενώ αυτές ψάχνουν για άλλες γυναίκες, παίρνουν μηνύματα από άντρες που ονειρεύονται τρία και κουαρτέτα...ή πως με τη θανατηφόρα γοητεία τους θα κάνουν την άλλη να αλλαξοπιστήσει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Και μετά κάποιοι θέλουν να κάνουν και συναντήσεις από εδώ μέσα.Με τόσα καυλωμένα ουρουκ χαι για καφέ θα προτείνεις και θα σου σκάσουν μύτη τίποτα weirdo με μια κούτα καπότες.
Scroll to top icon