ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2018 | 15:39

Διασκεδαση..?

Ειναι υποχρεωτικό οταν πηγαινεις σε κλαμπ να χωρευεις? Εμενα προσωπικά δεν μου αρεσει ο χορος και αυτου του είδους η διασκέδαση. Γιατί οι υπόλοιποι σε κοιτανε απαξιωτικά αν δεν διασκεδαζεις και δεν κουνιεσαι στον ρυθμο της μουσικής? Επίσης, πιστεύετε οτι αυτο ειναι κατι αρνητικο για εμενα? Μπορεί να οδηγησει και σε χωρισμό? Εαν δεν ικανοποιω στον τομέα της διασκεδασης τον σύντροφο μου?
6
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου απαντήσω ως άνθρωπος που αγαπάει να χορεύει , όχι ως στα ελληναδικα-club. Θέλω να έχω έστω ένα άτομο που στην παρέα γουστάρει να χορευει, χωρίς να το απαιτώ από κανέναν βεβαίως. Όμως αν βγαίνω με άτομα τα οποία είναι κακοδιαθετα είτε χορεύουν είτε οχι ,πίστεψέ με δεν θα θελήσω να ξαναβγω μαζί τους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν χορεύουν αλλά έχουν κέφι. Όσο για τον σύντροφό μου αν δεν του άρεσε ο χορός ούτε θα τον πίεζα, ούτε θα απέρριπταν κάποιον που απλώς δεν του αρέσει αυτο. ( Μεταξύ μας αν χορεύετε και οι δύο μαζί και το γουστάρετε είναι πολύ ερωτικό)
Θεωρω οτι δεν είμαι κακοδιαθετη και γενικα δεν δημιουργς αρνητική ατμόσφαιρα.. Ο σύντροφος μου προσπαθεί να με κανει να απελευθερωθω, αλλα ματαια... Οσο για το τελευταίο, δεν νιώθω απόρριψη. Απλα φοβαμαι μηπως αυτό ειναι κατι που στο αμεσο μελλον τον ξενερώσει
Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις εφόσον δε σου αρέσει ο συγκεκριμένος τρόπος διασκέδασης. Καλύτερα να πηγαίνει μόνος του από τα να κάνεις μούτρα και να βαριέσαι τη ζωή σου. Παιδιά, χελόου, δεν είναι ανάγκη να διασκεδάζουμε μονίμως μαζί με τον/τη σύντροφό μας.
Scroll to top icon