ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2018 | 20:20

Δίλημμα

Εχω πραγματικά ανάγκη απο βοήθεια, είμαι με καποιον 2 χρόνια, ο οποιος σε κάποια πράγματα δεν μου φέρεται σωστά κ δεν με υπολογιζει πχ έχει αραιη επικοινωνία με την πρωήν με την οποία έχει χωρίσει εδώ κ 4 χρόνια, κ προσπαθει να το κρύψει σβήνωντας τα μυνήνατα κ βγάζωντας εμενα τρελή, δεν θεωρεί κακο να μιλήσει με κάποια αγνωστη σε κοινωνικό επιπεδο παντα κ γιατί οχι να την κανει φιλη στο fb..κ αλλα τετοια..κ μου λεει οτι θα το σκεφτεί αν θα προχωρήσουμε σε κατι πιο σοβαρό γαμο κτλ αν κ ξερει οτι το θέλω κ εκεινος επίσης, ειμαι 38 ποσο θα περιμένω. .κ εκεινος 43..Εδω κ ενα μηνα δεν επικοινωνουσα μαζι του γιατί του ειπα οτι πρέπει να σκεφτεί καποια πράγματα κ επίσης κ εγω είχα θυμώσει με κάποια πράγματα που ειχα δει στο κινητό. .μηνυμα στην πρωην κ επικοινωνια σε ενα site γνωριμιών.στο διάστημα αυτό γνωρισα από μια παρεα που είχαμε βγει κάποιον ο οποιος ξέρει τι θέλει, δείχνει ενδιαφέρον πολύ κ φαίνεται σωστός κ οχι καποιος που με τρέχει κ το παιζει δυσκολος κ δεν σε σεβεται κανοντας τέτοια πράγματα. Ο πρωην επικοινωνησε παλι χωρίς να εχει σκεφτεί τίποτα κ κανωνταςτα ιδια,βγηκαμε κ αυτο ειδα, δεν λεω οτι δεν προσεχε κ με το παραπάνω. .δεν ξέρω τι να κανω..ο ενας είναι η συνήθεια κ εχω αισθηματα αλλά δεν το βλέπω να παίρνει κάποια απόφαση κ ο άλλος φαίνεται πιο σωστος κ δειχνει πραγματα καλού παιδιού..αυτο λεει κ το ενστικτο μου..οποτε??
5
 
 
 
 
σχόλια
σκεψου ρεαλιστικα και με μονο κριτηριο την προσωπικη σου ευτυχια (και οχι πρεμουρες αποκαταστασης ,η τον φοβο της μοναξιας) αν εισαι πραγματικα ευτυχισμενη μεσα στη σχεση σου.Τι εχεις αναγκη σαν ανθρωπος και σα γυναικα για να εισαι καλα? Τι απο αυτα παιρνεις ?κανε μια ξεκαθαρη κουβεντα με τον εαυτο σου κιαι μετα με τον συντροφο σου. Αν δεν εισαι αληθιναν καλα μαζι του καλουτερα να χωρισεις. Στα 38 εχεις περιθωρια να ξανακανεις μια σχεση και να προλαβεις να κανεις και παιδι πιθανοτατα. Τωρα το νο2 ατομο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο. Δεν ξερεις ποτε τι θα σου συμβει.Αλλα βασικα ξεκαθαρισε με το νο 1.
Επειδη εχεις ψιλοφάει τη φολα απο τον πρωτο ο δευτερος σου φαινεται κελεπουρι και μαλλον επειδη σου χτυπανε τα καμπανακια της ηλικιας αγχωνεσαι ακομα παραπανω και μαλλον αυτο θολωνει και την κριση σου. Αλλωστε και ο πρωτος το καλυτερο παιδι θα φανηκε στην αρχη.. Στην πορεια φαινονται τα χουια ομως.. Αν οντως βλεπεις οτι δεν τραβαει με τον πρωτο χωρισε. Απλα μην πεσεις με τα μουτρα στον επομενο μονο και μονο για να στεφανωθεις..
Η απορία μου είναι πως μερικοί και μερικές βρίσκουν αμέσως σύντροφο μετά από κάποιο χωρισμό και άλλοι που διαβάζω δεν βρίσκουν κανέναν και είναι χρόνια μόνοι.
Δεν νομίζω οτι στην κοπέλα τίθεται τόσο το θέμα γάμος είτε με τον έναν είτε με τον άλλον , αλλά ποιος είναι σωστός γ σχέση κ ο πρώτος σίγουρα δεν είναι...ο άλλος θα δείξει με τον καιρό. .ή μένεις μόνη να ηρεμήσεις κ να σκεφτείς ή αν σου αρέσει το παλικάρι που γνωρισες τους δινεις μια ευκαιρία, η ζωή είναι μικρή κ ποσο μάλλον σε τέτοιες ηλικιες δεν αφήνουμε ευκαιρίες χαμένες..τα χρόνια φεύγουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon