ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2018 | 12:33

Πρόβλημα

Εκεί που συζητάς ήρεμα και ωραία και παραθέτεις τις απόψεις σου , ξαφνικά σε φόρουμ αρχίζουν να σου επιτίθενται λεκτικά( βρισιές προσβολες) κλπ.Δε μπορώ να καταλάβω τι μεσολαβεί και συμβαίνει όλο αυτό..Ακόμη και να διαφωνήσαμε γιατί τέτοιο μένος ;,Ντάξει ξυπνάει κάποιος-οια στραβά το πρωϊ αλλά αυτό είναι υπερβολικό.Και είναι άτομα που μιλάγατε και ανταλλάσατε απόψεις μήνες ολόκληρους..Δε ξέρω πιστεύω πως σαν χώρα πέρα του ότι δεν έχουμε ''παιδεία'' έχουμε και οι περισσότεροι και ψυχολογικά προβλήματα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Τι νομίζεις; Μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι. Ευγενείς, αγενείς, ηλίθιοι, μορφωμένοι, φιγουρατζήδες, μουρλοί. Όλοι οι καλοί και κακοί χωράνε. Μπορούμε όμως να αγνοούμε αυτούς που δε μας κάνουν.
Δες μια χτεσινη δημοσιεση με θεμα κατι για μια Μανα που πηγε διημερο και τα σχετικα.... Ενταξει πολλοι διαφωνησαν αλλα ενας τυπος γρφει (τραβα μαθε ορθογραφια και μετα μιλα) παρε και καταλεβε..... Μπορει να σαι κατα αλλα σχολιο για το επιπεδο μωρφοσης καποιου ειναι για λυπηση/// Αυτος που το εγραψε ειναι για λυπηση!!!
Scroll to top icon