ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2018 | 14:41

Άντρες τα φώτα σας

Αν μια γυναίκα 15 χρόνια μικρότερη σας είχε καταλάβει μια μαλακία που πήγατε να της παίξετε(διπλό ταμπλό) και σας τα εχωσε με το γάντι (όχι βρισιές κτλ ) αποδεικνύοντας σας πώς και γιατί σας πήρε πρέφα, τονίζοντάς σας πως πλέον δε σας εκτιμα, πως πέσατε στα μάτια της, χωρίς να αποκρύψει ότι όντως κάτι ένιωθε αρχικα για εσάς τι θα πιστεύατε; Θα την παραδεχοσασταν για τα κοτσια της να σας μιλήσει ξεκάθαρα, ασχέτως αν θα της το λέγατε, ή θα σας ήταν αδιάφορο; Θα νιώθατε έστω και λίγο μαλακες, λίγες τύψεις, λίγη ντροπή ή θα σας περνούσε πληρως αδιάφορο; Θα θυμωνατε μήπως; Θα νιώθατε προσβεβλημένοι από τα λόγια της ακόμη και αν έλεγε αλήθειες;Σημειωτέον πως δεν ήταν δικές της φαντασιώσεις, σας άρεσε και εσάς, απλα σας πήρε πρέφα εγκαίρως και μαζεύτηκατε.
10
 
 
 
 
σχόλια
Μια έμαθε ότι της τα φοράει ο γκόμενο της η σκοπευε να το κανει;) και του είπε ότι το ανακάλυψε, χωρίς να τον βρίσει. Πρώτον δεν θεωρώ ότι θέλει και τα κότσια του αιώνα για να πεις στον άλλον ότι έμαθες ότι σε κερατωνει και δεύτερον τι και αν είναι 15 χρόνια μικρότερη; αυτό παράλληλα την κάνει βλάκα και θύμα να δέχεται το διπλοτριπλο ταμπλό του καθένα; Το ότι δεν σε έβρισε δείχνει ή ότι έχει κάποια αγωγή ή ψυχραιμία ή απλώς δεν την έτσουξε και τόσο. Γενικά δεν βρίσκω το λόγο ούτε να νιώθεις ότι σου έβαλε τα γυαλιά (Ουάου με έβαλε στη θέση μου η "μικρη" κ έτσι) ούτε και είναι αφορμή για να μαζευτείς λες και σε τσακωσε η μαμα να κάνεις σκανταλιά. Αυτά είναι νοοτροπίες και ο τρόπος που λειτουργείς στις σχέσεις. Επειδή δηλαδή σε τσακωσε εντυπωσιαστηκες και ξαφνικα την εκτιμησες; Ούτε καν. Τα ιδια θα τα ξανακάνεις και μετά από λίγο καιρό γιατί απλά έτσι σου αρέσει. Βαριέσαι εύκολα και σ'αρέσει να τρως από πολλά πιάτα. Δικαίωμα σου, αλλά μην κοροϊδεύεις τον κόσμο.
Την κοροιδια και το δουλεμα την γουσταρουν απιστευτα αρκετοι, οποτε οσο δεν ειναι παρανομη συνεχιζουμε δυνατα.Εσυ γιατι λες να εκανε την εξομολογηση; Ακομα γουσταρει και θα το φαει το κεφαλι της.
Ρε παιδιά, ίσως ακουστεί χαζό αυτό που θα πω, αλλά δε θα ήταν καλύτερο μια και έξω; Αν ήμουν ελεύθερη και μου την έπεφτε ένας δεσμευμένος επιδιώκοντας διπλό ταμπλό (καλή ώρα με την εξ.) θα χαλιομουν, θα ένιωθα κοροϊδία... Δεν ξέρω πως θα αντιδρουσα... ΑΝ όμως μου έλεγε χύμα σε θέλω όμως είμαι σε σχέση που για Χ,ψ λόγους δε θέλω να χαλάσω ...θα τον εκτιμούσα για την ειλικρίνεις του και μπορεί και να καθόμουν αν τον γουστάρω και εγω( λέμε τώρα, ποτέ μη λες ποτέ). Γενικά θέλω να καταλήξω στο ότι με ενοχλεί το θρασος με το οποίο κάποιοι σου στερούν το δικαίωμα να επιλέξεις παρά πάνε να σε παραμυθιάσουν.
Θα θυμωνα με τον εαυτο μου που την υποτιμησα σε βαθμο που με "τσακωσε" και μου "εβαλε τα γυαλια" μια τοσο μικροτερη και πιο απειρη και θα επαιρνα το μαθημα μου, δηλαδη να ειμαι πιο "πονηρος" στην επομενη. Προφανως στην ιδια θα εδειχνα μετανοια και θαυμασμο ετσι ωστε να παρουν αερα τα μυαλα της και να με υποτιμησει αυτη ωστε να συνεχισω να της κανω παιχνιδι σε περιπτωση που αυτο ειναι δυνατο. Ελπιζω να κατανοεις τι θελω να σου πω, δεν εχεις τελειωσει ακομα μαζι του και το ξερεις.
Δεν ειμαι άντρας αλλά έχω να πω ότι ο καθένας θα αντιδρούσε διαφορετικά. Ένα είναι σίγουρο, ότι οποίος και αν το έκανε αυτό δεν θα σε σεβόταν και δεν θα σε έβλεπε σοβαρά!
Scroll to top icon