ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2018 | 03:57

Φοβάμαι

Πολύ τελευταία...το αγόρι μου πιάνεται από τα πάντα και μου κάνει συνέχεια παράπονα σε σημείο που να κλαίω κάθε μέρα...στην αρχή έλεγε ότι του την σπάει ότι αλλάζω την φωνή μου όταν μιλάμε και κάνω σαν μωρό,μετά που του λέω μερικές φορές για τα παιδιά που θέλω να κάνουμε κυρίως για πλάκα και γενικά θα γκρινιαξει για το παραμικρό που θα πω...σήμερα ανέβασε ένα τραγούδι στο φως και το σχολίασα κάνοντας ένα αστειακι σαν απάντηση όχι όμως προσβλητικό και με έβρισε λέγοντας μου να το κόψω...δεν ξέρω τι έχει πάθει ίσως φταίει και ο στρατός που ζορίζεται ομως είναι ιδιαίτερα επιθετικός και όλο μου λέει ότι θα με χωρίσει...έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ψάχνει δικαιολογία για να μου πει τέλος όταν όμως τον ρωτάω αν θέλει να φύγω δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση και λέει ότι είναι μπερδεμένος...γιατί τα κάνει όλα τα μπορείτε να με βοηθήσετε? Στεναχωριεμαι πολύ και δεν θέλω να τον χάσω αλλά τι να κάνω ?
2
 
 
 
 
σχόλια
Φαίνεται πως δεν θα κρατήσει πολυ αυτό που έχετε, μαλλον δεν ξερει πως νιώθει για σένα. Το είπε και ο ίδιος εξαλλου ότι ειναι μπερδεμένος..αυτή η συμπεριφορά πάντως δεν είναι ερωτευμένου!
Scroll to top icon