ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2018 | 20:10

Ποσο ηλιθιος...

Παιζει να εισαι για να πεις σε κοπελα που τις εχει γινει κολλημα να αδυνατησει οτι δεν βλεπεται. Οτι δηλαδη και καλα ειναι χοντρη και το σωμα της ειναι ασχημο. Ενω ξεκαθαρα δεν ισχυει. Μπορει να μην ειναι μοντελο αλλα οχι οτι δεν βλεπεται κιολας. Ημασταν ολοι μαζι και η συγκεκριμενη μας ειπε οτι εχει να φαει 4 μερες. Και λιγο αργοτερα της ειπε αυτο. Και αλλαξε τελειως η εκφραση της εκεινη την στιγμη. Μονο τα κλαματα δεν εβαλε. Οταν εμεινα μονη μου μαζι του του ειπα οτι αυτο δεν ηταν σωστο και μου λεει οτι δεν φταιει αυτος αν αυτη ειναι κομπλεξικη.Μια απο τις ελαχιστες φορες που ετυχε να φαει ενω ημασταν εξω της λεει "Παλι τρως εσυ;" και αυτη ουτε που το κοιταξε ξανα το φαγητο. Και δεν το λεει στην πλακα ξερω γω. Εχει πολυ ενοχλητικο υφακι. Αφου το βλεπεις ρε ανθρωπε οτι την κοπελα την χαλαει αυτο που λες τι το συνεχιζεις; Επειδη εσυ εχεις κολλημα με την διατροφη και περνας την μιση μερα σου στο γυμναστηριο παει να πει οτι υπολοιποι δεν βλεπομαστε; Και πολλα κιλα να ειχε παλι δεν θα ηταν σωστο. Ποσο μαλλον τωρα που ξερεις οτι η κοπελα εχει θεμα. Και πρεπει επιτελους να καταλαβετε την διαφορα αναμεσα στο ειλικρινης και το αγενης.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτός είναι σίγουρα πιο κομπλεξικός. Όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου δεν κάνεις τους άλλους να νιώθουν άσχημα! Καμία γυναίκα με κιλά δεν είναι άσχημη κανένας άνθρωπος δεν είναι άσχημος. Μόνο άσχημοι χαρακτήρες υπάρχουν και συμπεριφορές.Έχω κιλά και ξέρω πως είναι όταν γίνεται αυτό το πράγμα προς κάποιον. Έχω δει άντρες δυστυχώς να ξεφτιλίζουν τις γυναίκες τους σε τραπέζια μπροστά σε κόσμο για τα κιλά τους. Δεν καταλαβαίνουν ότι οι ίδιοι γίνονται ρεζίλι. Αν αγαπάς τον συντροφό σου τον αγαπάς και 800 κιλά να γίνειιι. δεν λέω ότι είναι εντάξει κάποιος να μην είναι υγιής αλλά όταν ο άνθρωπος σου έχει 5-10 κιλά παραπάνω και το κάνεις θέμα έχεις πρόβλημα.
Να του πει "αν ήθελα πέρσοναλ τρέηνερ θα πλήρωνα έναν, εσύ βούλωστο" ή "στην πλάτη σου με κουβαλάς ρε φίλε και σε βαραίνω; α πάγαινε παραπέρα να πεις τις πίπες σου, μόμολο" ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να μασουλάει με ανοιχτό το στόμα κρουασανάκια πετώντας του σαλιωμένα κρουασανίδια στη μάπα.
Σε χρονια σαν αυτα που οι διατροφικες διαταραχες ανθιζουν, ακομα υπαρχουν ηλιθιοι που κανουν πλακα. Τι να πεις...Αν ημουν στην θεση σου θα του εκοβα τα πολλα πολλα, το οτι δεν εχει ουτε την στοιχειωδη παιδεια ο εξυπνακιας και αμολαει οτι χαζομαρα ακουει μπορει να επηρεασει την κοπελα ( και ηδη οπως τα γραφεις γινεται αυτο).Να ειστε κοντα στην φιλη σας, μιληστε και με καποιον απ την οικογενεια αν γινεται.
Scroll to top icon