ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2018 | 15:20

Θέλω να γκρινιάξω για την σχολή μου....

....για να το βγαλω από μέσα μου. Είστε οι τυχεροι, γιατι σε φίλους, γονείς, αγόρι δεν θέλω να γκρινιάξω για τους λογους μου. Δεν καταλαβαίνω Χριστό και θέλω να βάλω τα κλάματα. Αυτά.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μα αν δεν γκινιάξεις στους δικούς σου σε ποιον θα το κάνεις; Να γκινιάζεις στο αγόρι σου και αντί να σου κάνει παράπονα να σου πει "έλα εδώ μωρέ γκρινιάρα και να σε πάρει αγκαλιά. <3
Φίλοι: αγχώνονται πιο πολύ γιατί είναι στα ίδια.Γονείς: ανησυχούν και αγχώνονται.Αγόρι: θα αρχίσει να διαβάζει χημεία η να προσπαθεί να βρει βοηθεια στο google γιατί το παίρνει πατριωτικά.Οκ. Θα βγάλω άκρη, ηρέμησα καπως και υπήρξε πρόοδος. Πάω βόλτα.
Για να σε συμβουλέψουμε θα πρέπει να μας πείς μερικά πράγματα παραπάνω, όπως τι σχολή είσαι , τι έτος είσαι, αν σπουδάζεις στην πόλη κλπ.Τέλος πάντων με το να το κρατάς μέσα σου δε βοηθάς σε τίποτα. Νομίζω πρέπει να μιλήσεις στους δικούς σου και αν δεν βγάζεις άκρη με τη σχολή ίσως να πρέπει να κάνεις κάτι άλλο.
Scroll to top icon