ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2018 | 20:25

.

Θέλω συνέχεια να τρώω να τρώω μέχρι να σκάσω από το φαγητό.Περιμεμω περίοδο είναι αυτό δικαιολογία; Φέρτε μου μπέργκερ φέρτε μου πίτσα κρέπες τούρτες μελομακάρονα όλα χωράνε! Είμαι 57κιλα..
3
 
 
 
 
σχόλια
Το ρήμα Τρώω, σε όλες τις μορφές που το συναντήσαμε στην Lifo το 2018!!------------------------------------------------------------------------------Έφαγε προσποίηση.Τρώω φλας.Έφαγα τον κόσμο.(να σε βρω)Έφαγα χυλόπιτα.Του έφαγα τη θέση.Τον έφαγε τον άνθρωπο. (= τον σκότωσε)Μου έφαγε τη σειρά.Τον έφαγες τον άνθρωπο. (= τον έπρηξες)Έφαγα μια σούπα. (= γλίστρησα)Έφαγα τιμωρία.Θα φας πρόστιμο!Μην τρως λέξεις. (τόνους κ.λ.π.)Έφαγα τη ζωή μου. (στα θρανία)Φάγαμε πακέτο.Έφαγα τα λυσσακά μου.Έφαγα μια ταλαιπωρία!Τρώω πόρτα.Σ’ έφαγα λάχανο.Έφαγα την ώρα μου. (μαζί σου)Θα σε ...φάω. (=πονηρό)Μ’ έφαγες με τη γκρίνια σου.Εγώ δεν τα τρώω κάτι τέτοια.Τώρα που έφαγες τον γάιδαρο, θα αφήσεις την ουρά;Θα φας ξύλο!Με τρώει η περιέργειαΜε γλωσσόφαγες.Mην τρως κοροϊδία.Με τρώει η μύτη μου.Σε τρώει ο κ……… σου;Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου !Θα φας τα μούτρα σου !Το’ φαγε το παραμύθι. Έτσι όπως πας θα το φας το κεφάλι σου !Έφαγε την κοτρώνα στο κεφάλιΕγώ δεν τρώω κουτόχορτοΆντε, φαγώθηκες πια!Έφαγε της χρονιάς του!Τα’ φαγε τα ψωμιά του!Ψωμί κι αλάτι φάγαμε μαζί.Μην τρώγεστε σαν τα κοκόρια!Ε, δεν τρώγεσαι με τίποτα!
Scroll to top icon