ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.12.2018 | 23:10

Δεν τους αντεχω

ζευγαρωμένοι οι γυρω κι εγώ να μην έχω ενα σύντροφο Δεν αντέχεται τοση μοναξια και να τους βλέπεις όλους γύρω σου ζευγαρωμένους Ειμαι 45 αλλες έχουν γίνει μάνες στην ηλικια μου εγω δεν ειμαι ομορφη Η ζωή μου μια λεξη που επαναλαμβάνεται μονη, μονη, μονη φαυλος κύκλος Σκέφτομαι να παω σε γραφείο συνοικεσίων
5
 
 
 
 
σχόλια
Στα 45 σου θα έπρεπε πρώτον, να τα έχεις καλά με εσένα, και δεύτερον, να έχεις συνείδηση των επιλογών που σε οδήγησαν στη παρούσα κατάσταση. Καταλαβαίνω τη μοναξιά που νιώθεις, αλλά φαύλος κύκλος γίνεται όταν μιζεριάζεις και συγκρίνεις τη ζωή σου με τις ζωές των άλλων. Κανείς δεν θέλει να συσχετίζεται με μίζερους ανθρώπους. Αντί να αποζητάς σύντροφο απεγνωσμένα, κάνε μια στροφή και βρες τον εαυτό σου.
Αρχικά μήπως να πας σε ψυχολόγο; Όταν γράφεις ότι δεν είσαι όμορφη και αποπνέεις μιζέρια, είναι πολύ δύσκολο να σε πλησιάσει άλλος άνθρωπος. Αφού αγαπήσεις τον εαυτό σου, μετά ψάξε για γνωριμίες σε συλλόγους ή ομάδες. Δεν γίνεται, θα έχεις κάποιο χόμπι.Πες με και κομπλεξικό, αλλά στα γραφεία συνοικεσιών μάλλον θα βρεις περισσότερο απεγνωσμένα άτομα. Μακριά!
Μα και η ίδια σε αυτά τα άτομα ανήκει...γιατί πρέπει να την κοροϊδεύουμε περισσότερο; Δε βρίσκω κάτι κακό σε αυτά τα γραφεία, ούτε είναι γελοίο να ψάχνεις από εκεί. Μη ξεχνάς ότι τα "σόσιαλ" κάπως έτσι τα χρησιμοποιούν οι περισσότεροι.
Scroll to top icon