ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2019 | 14:33

Help me*

Είμαι σε σχέση τον τελευταίο χρόνο καινούριο φίλος μου φεύγει συνέχεια λόγω δουλειάς όμως ανακάλυψα πως έχει άλλο Fb όπου μιλούσε με άλλες και το ότι όπου πάει ψάχνει για οίκους ανοχής και μου λέει ότι τα κοιτάει να περάσει την ώρα του όπως και με το fb όπου ορικιστηκε ότι δεν ξαναμπαίνει και τον συγχωρεσα όμως σήμερα ξαναβρήκα αναζήτηση τέτοιου είδους .... Το πρόβλημα μου είναι ότι είμαστε σε μια σχετικά σοβαρή σχέση όλα είναι σχετικά καλά και γιατί να μου το κάνει αυτό; όλοι οι φίλοι μου λένε να τον χωρίσω όμως δεν μπορώ τι άλλο να κάνω;
12
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι όπως τα περιγράφεις δεν είναι όλα καλά, ούτε είναι έτσι οι σοβαρές σχέσεις για τα δικά μου δεδομένα..Για να απαντήσω στο ερώτημα σου όμως ή μένεις ή χωρίζεις. Μέση λύση δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου. Καλή χρονιά!
Αφού δεν θες να χωρίσεις γιατί έχεις σοβαρή σχέση (εδώ πέφτει κονσέρβα γέλιο) τότε να χρησιμοποιείς προφύλαξη στο σεξ και να κάνετε και εξετάσεις και οι δύο ανά τακτά χρονικά γιατί με τα μπουρδέλα και τα τσόλια που ψωνίζει από το fb θα σε κολλήσει τίποτα και θα τρέχεις.Και θα δεις τότε πόσο στόκος είσαι.
Mαλλον εχεις τεραστιο θεμα, αν σου αρεσει το μηδεν και μπορεις να συνχωρεις τον ανδρα σου πηγαινει σε οικους ανοχης και ψαχνει παντου γκομενακια, τοτε και πολυ σου πεφτει γιατι μαλλον εισαι καπως προβληματικη και εσυ. Κρατα τον και μη σε νοιαζει ολα καλα ειναι δεν τρεχει κατι!!!
Αν δεν σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό μην περιμένεις να σε σεβαστούν οι άλλοι.Αφου δεν μπορείς να τον χωρίσεις μπορείς να πηγαίνεις μαζί του στα μπουρδέλα που πάει να εγκρίνεις ποια θα πηδήξει. Επίσης στο fb να κάθεστε μαζί να επιλέγεται σε ποιά θα την πέσει και θα βγαίνει μαζί της.Τα θύματα όπως εσύ που έχεις όλα αυτά που χρειάζεσαι για να φύγεις απο μια τοξική σχέση και παρόλαυτα βρίσκεις δικαιολογίες για να μείνεις επειδή απλά δεν μπορείς να τον χωρίσεις είναι απλά τραγικά. Κάτσε λούσου τα τότε χαχα.
Scroll to top icon