ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2019 | 15:03

Η κολλητη μου με παρατησε

με την κολλητη μου καναμε παρα πολυ παρεα ωσπου μια μερα ηρθε ενα καινουργιο κοριτσι στην ταξη μου . οταν ηρθε το καινουργιο κοριτσι στην ταξη μου δεν κανανε πολυ παρεα ομως μετα απο 2 εβδομαδες σχεδον αρχισανε να κανουν πολυ παρεα και τωρα η κολλητη μου με παρατησε για το καινουργιο κοριτσι τι να κανω?
4
 
 
 
 
σχόλια
Ντάξει Θεός..! *Το αγορι μου με παράτησε τι να κάνω;**Παράτα τον κι εσύ*Εξ. όταν μεγαλώσετε σιγα σιγα θα καταλάβετε ότι μπορούμε να έχουμε και πάνω μία φίλη και οτι μπορείς να είσαι κολλητή με κάποια κοπέλα που έχει και άλλες κολλητές φίλες. Πολλά παιδιά στην ηλικία σου δεν το καταλαβαίνουν αυτό και τα κορίτσια ιδίως κάνουν λες και είναι παντρεμένα και πήρανε διαζύγιο. Εσύ προσπάθησε να κάνεις παρέα με την κολλητη σου και με την καινούρια κοπέλα, και ίσως ταιριάξετε. Το ιδιο είχα πάθει και εγώ που λες στην πρώτη γυμνασίου με την φιλη μοθ την Γεωργία που από ένα σημείο και έπειτα άρχισε να κάνει παρέα με άλλη κοπέλα και μου το ανακοίνωσε κιολας οτι δεν θελει να ειμαστε φιλες :(Aλλα οκ επιβίωσα..!
Scroll to top icon