ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2019 | 19:11

To συνειδητοποίησα...

Μετά από λίγους μήνες από το χωρισμό μου, συνειδητοποίησα γιατί με απασχολεί ακόμα ο πρώην μου.Μου μίλησε και μου φέρθηκε πάρα πολύ άσχημα, με κατηγόρησε για τρελά πράγματα που ποτέ δεν έκανα λόγω άρρωστης ζήλιας του. Κι εγώ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΎΣΑ σε όλα τα σημάδια από την αρχή. Ε λοιπόν, αυτό δεν μπορώ να το συγχωρήσω στον εαυτό μου Τελικά, το συναίσθημα που με κάνει να τον σκέφτομαι, δεν είναι το ενδιαφέρον μου για 'εκείνον (γιατί δεν το αξίζει πλέον) αλλά η μεγάλη μου ανάγκη για δικαίωση (όχι εκδίκηση, απλά να καταλάβει πόσο έξω έπεσε και πόσο με αδίκησε). Τώρα έφυγε ένα βάρος, το υπόλοιπο πως φεύγει γαμώτο;
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου πω κατι που μπορει να σε βοηθησει. Σε εμενα προσωπικα εχουν ερθει 2 πρωην και μου εχουν ζητησει συγγνωμη. Ειλικρινη συγγνωμη που με συγκινησε και με δικαιωσε. Και η μεγαλυτερη εκδικηση ηρθε απο τις τυψεις που ειχαν, υπεφεραν απο τις πραξεις τους,χωρις να χριαστει να κανω τιποτα και ενω μεσα μου εβραζα απο το αισθημα της αδικιας. Αλλα οποτε (και εαν) ερθει η στιγμη που θα σε προσεγγισουν αν εχεις μεινει στο υψος σου και εισαι καθαρη τοτε θα εχεις νικησει. Δειξε ανωτεροτητα.
Να μη σε απασχολεί τι θα καταλάβει αυτός και τι όχι. Σημασία έχει να καταλάβεις εσύ την αξία σου, να μάθεις από τα λάθη σου και να προχωρήσεις παρακάτω. Τα υπόλοιπα σε κρατάνε πίσω. Μην περιμένεις να έρθει μια μέρα και να σου πει πόσο δίκιο είχες και να ζητήσει συγγνώμη. Άσε που αν το κάνει μπορεί να σε τουμπαρει και να γυρίσεις πίσω.
Έχεις δρόμο να διανύσεις. Όταν είσαι θυμωμένη με κάποιον σε ενδιαφέρει. Και μάλιστα πολύ. Όταν τον ξεπεράσεις, δε θα έχεις καμία διάθεση εκδίκησης. Κι αυτή θα είναι η πραγματική σου εκδίκηση. Θα έχεις αφήσει πίσω σου μια «σκιά».
Scroll to top icon