ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2019 | 00:22

Γυμναστική

Υπάρχουν ασκήσεις γυμναστικής που θα μπορούσαν να βοηθήσουν να μην πονάνε οι αρθρώσεις στο χέρι;Έκανα δουλειά που χρειαζόταν να σηκώνω πολλά βάρη και γενικά ασχολούμαι με χειρονακτικές εργασίες.Μπορεί να χρειαστεί να κάνω ένα μικρό χειρουργείο και αναρωτιέμαι αν θα βοηθούσε να γραφτώ σε γυμναστήριο για ενδυνάμωση στους μύες όταν φυσικά θρέψει το χέρι. Αξίζει τον κόπο; Όλη μου τη ζωή χειρονακτικές εργασίες ξέρω να κάνω τίποτα άλλο δεν θέλω να κάνω.
13
 
 
 
 
σχόλια
εγώ πάντως που έπαθα ολικό Εξάρθρημα ώμου, μου το έβαλαν στην θέση του στο τζάνειο που εφημέρευε και σε 6 μήνες είχε πλήρη αποκατάσταση. το καλοκαίρι έκανα κολύμπι και ένιωθα μια μικρή ενόχληση, και απο τότε είναι σαν καινούριο ούτε ενοχλήσεις ούτε τπτ. Σαν να μην συνέβει ποτέ. Τι να πω τύχη;;
Η απλη γυμναστικη θα σε κουρασει παραπανω και θα σε κανει χειροτερα. Οτι πει ο ιατρος και ο φυσιοθεραπευτης. Παντως ψαξε κατι αλλο φιλε αυτες οι δουλειες σε στελνουν στον ταφο νωριτερα. Εκανα οτι και εσυ για χρονια και (παρολο που ξεκουραζομουν οσο γινονταν τον ελαχιστο ελευθερο χρονο)σταματησα στο τσακ πριν μου δημιουργηθουν σοβαρα θεματα.
Αν είναι να μείνει σακάτης τι να τα κάνει τα λεφτά,όλα στους ιατρούς θα τα φάει χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης όταν θα φτασει σε σημείο να μην μπορεί να βγάλει την δουλειά τα αφεντικά δεν πρόκειται να τον λυπηθούν απλά και μόνο επειδή δούλευε χρόνια για αυτούς,θα τον απολύσουν και έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να ψάξει κάτι άλλο.
WhyDontYouShutUp λυπάμαι όσους είναι παραμελημενους και πρέπει να πληρώνουν για παρέα, λυπάμαι όσους έχουν τέτοια έπαρση και εγωισμό που δεν καταφέρνουν να κρατήσουν κάποιον δίπλα τους και πρέπει να "ενοικιάζουν" την παρέα κάποιου ξένου, λυπάμαι όσους έχουν κόμπλεξ και αισθήματα κατωτερότητας και πρέπει να πληρώσουν για να τους δει ο κόσμος με κάποιον όμορφο/κάποια όμορφη εκεί έξω. Για αυτούς που κάνουν το επάγγελμα αυτό δε θέλω να μιλήσω και να προσβάλλω ίσως τον/την 1/4/2018.
Μετά από ένα χειρουργείο και φυσικά πριν από αυτό χρειάζονται φυσικοθεραπείες ή κινησιοθεραπεία κι όχι γυμναστική. Ο γιατρός σου θα σου συστήσει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.
Scroll to top icon