ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2019 | 18:59

Μόνο ψέμα.

Είχε πει πως δεν "ανακατεύεται" με τα social μου είχε αρέσει αυτό γιατί κι εγώ δεν ασχολούμαι.Τώρα που έβγαλε εισιτήριο για να βρεθούμε ανακάλυψε η κολλητή μου ότι αυτός είναι στο Facebook και μπήκε τελευταία φορά σήμερα το πρωί. Έκλαψα όταν το έμαθα κουράστηκα με τους ψεύτικους ανθρώπους τσάμπα μιλούσαμε τόσο καιρό κάθε μέρα. Γιατί κοροϊδεύετε ρε άνθρωποι τι σας έχουμε κάνει; Αφού τα ψέματα θα μαθευτούν τι θα κερδίσετε όπως ο άλλος που δεν έλεγε στην κοπέλα ότι έχει παιδιά. Εμένα ο προηγούμενος με είχε τρελάνει στα ψέματα δεν μπορώ τα σιχαίνομαι. Και μετά λένε παίρνεις ότι αξίζεις, γιατί αφού εγώ δεν λέω ψέματα δεν κοροϊδεύω κανέναν. Δεν μπορώ να βρω έναν άντρα σοβαρό δεν κοιτάζω τσέπες τον άνθρωπο κοιτάζω αλλά και πάλι είμαι άτυχη τι να πω. Θέλω κάποιον να μιλάμε να μοιραστούμε τη ζωή όλα είναι πιο εύκολα αν έχεις έναν δικό σου άνθρωπο. Είμαι γυναίκα θέλω τρυφερότητα και σεξ αλλά όχι με κάποιον που με υποτιμάει σαν να είμαι χαζή. Αυτός είναι ο χαζός που νόμιζε θα μείνει κρυφό ευτυχώς τον ξεμπρόστιασε η κολλητή μου αλλιώς θα ήταν χειρότερα μετά. Του έστειλα και του είπα τι έμαθα και ότι δεν θέλω τίποτε από αυτόν και αυτός είχε το θράσος να τα βάλει με την κολλητή μου δεν φταίει αυτή αν αυτός είναι ψεύτης. Είπε θα το κλείσει αλλά του είπα δεν με ενδιαφέρει εγώ τελείωσα μαζί του.
5
 
 
 
 
σχόλια
Να κλείσει το φβ για να είναι μαζί σου , μετά θα του πεις να κόψει τις παρέες με 2 - 3 φίλους του που δεν συμπαθείς και πάει λέγοντας.Γλύτωσε ο άνθρωπος
Ένας άνθρωπος έβγαλε εισιτήριο για να έρθει να σε δει. Εσύ από την άλλη έβαλες άνθρωπο να τον παρακολουθεί για να ελέγξεις την ειλικρίνεια του από το αν μπήκε ή όχι στο fb του. Εδώ συγγνώμη αλλά θα τελείωνα μαζί σου. Ο άνθρωπος παρόλα αυτά τα ακατανόητα σου είπε ότι θα κλείσει το fb, αλλά εσύ ανένδοτη. Έλα, πες την αλήθεια! Δεν ήθελες να τον δεις, τον έβαλες να βγάλει εισιτήρια και ψάχνεις τρόπο να του ρίξεις το φταίξιμο!
Η απόφαση σου είναι τελειωτική, έτσι δεν είναι;Γιατί, τότε, έθεσες το θεματάκι σου προς συζήτηση; Εδώ.Δεν θες παρουσία στα σόσιαλ. Σύμφωνοι. Αλλά, δεν σε διασφαλίζει από το κέρατο, η μη χρήση των κοινωνικών δικτύων, το γνωρίζεις αυτό έτσι δεν είναι; Και από την άλλη, γιατί να πληρώσει ο ανθρωπάκος τις ατασθαλίες του πρώην σου; Βρες πρώτα τρόπους να επουλώσεις τις πληγές σου από τις πρώην σχέσεις σου, μάθε να μην τσουβαλιάζεις με το καλημέρα και ψάχνεις μετά για νέο δεσμό.
Scroll to top icon