ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2019 | 16:19

Τελικά

Πολλοί άνθρωποι θα περάσουν από τη ζωή σου...Το θέμα είναι να μπορείς να διακρίνεις ποιοι από αυτούς είναι παραδειγμα προς μίμηση και ποιοι παράδειγμα προς αποφυγή.Αναφέρομαι σε ανθρώπους που επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους.Είχα μια σχέση για ένα μικρό διάστημα με ένα πολύ καλό παιδί αλλά ήρθα αντιμέτωπη με την αδυναμία του να επηρεάζεται πολύ εύκολα από τους άλλους και μετά λύπης μου κατάλαβα πως κάποιοι άνθρωποι αδυνατούν να διατηρήσουν και να υποστηρίξουν την προσωπική τους άποψη.Και αναρωτιέμαι αν όλο αυτό που πρωτοείδα ήταν απλά προσποιητό.Όπως και να’χει,με τέτοιους χαρακτήρες,είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις μια υγιή και ισότιμη σχέση.Ή εμένα δεν μου ταιριάζουν,τι να πω,γιατί δεν θέλω να έχω κάποιον που να μου λέει μόνο ναι ή να προσποιείται κάτι που δεν είναι.Θελω να έχει ξεκάθαρες απόψεις.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο, για τα συναισθήματα του. Ίσως περιμένει μια κίνηση από την μεριά σου και εκεί θα διαπιστώσεις αν πραγματικά σε θέλει και δεν μπορεί μακριά σου. Τόλμησε το και θα σου φύγει ή απορία, που ξέρεις αν τα βράδια του είναι μελαγχολικά και στο πίσω μέρος του μυαλού του σε σκέφτεται;
'' Τρομάζει η αγάπη η αληθινήο κόσμος τη φοβάταιφεύγει η καρδιά γυρνάει ο νουςτο σώμα δεν κοιμάται''.Στίχοι: Θοδωρής ΑθερίδηςΜουσική: Γιώργος ΑνδρέουΕρμηνεία: Ελευθερία Αρβανιτάκη(Από την παράσταση ''Από έρωτα'', θέατρο Αθηνών, 2003)
Ειν' η αγάπη η αληθινηΜεγάλη ευτυχία Όταν καρδιά και λογικηΈχουν συνεργασία Στιχοι: Σούση Μουσική: ΣούσηΕρμηνεια: δικό σας.(Από το μυαλό μου με τίτλο "από καρδιάς",λιφο, 2019, 8:31)
Και αναρωτιέμαι αν όλο αυτό που πρωτοείδα ήταν απλά προσποιητό. Πηγή: www.lifo.grΌλοι προσποιούνται στην αρχή. Όσοι δεν έχουν προσποιηθεί έχουν κάνει μόνο μία-δύο σχέσεις στη ζωή τους και πορεύονται πλέον εδώ και χρόνια ολομόναχοι ή ολομόναχες. Είτε άντρες είτε γυναίκες.Το ψέμα, η προσποίηση φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Ο πραγματικός τους εαυτός και η αδυναμία κατανόησης των ''θέλω'' του άλλου τούς χωρίζει.
Scroll to top icon