ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2019 | 15:34

Πώς να καταλάβουν οι άλλοι...

Το ένα άτομο μας λέει ότι απείχε καιρό από το φλερτ και ξεκίνησε ξανά μετά από καιρό να φλερτάρει και χάρηκε που βρήκε άνθρωπο για σχέση.Το άλλο άτομο ότι ήταν κλεισμένο στο σπίτι του μέχρι που βγήκε, ξαναμπήκε στο παιχνίδι κι ο έρωτας το περίμενε στη γωνία. Και μας λέει να κοιτάμε γύρω μας γιατί ο έρωτας μπορεί να μας συναντήσει παντού.Σύμφωνοι, μπορεί να μας συναντήσει παντού αλλά για κάποιες και κάποιους μια ζωή θα είναι μονόπλευρος.Εμείς θα ερωτευόμαστε, όχι οι άλλοι εμάς.Το άλλο άτομο μας λέει ότι βγήκε και τον προσέγγισαν όλες.Το άλλο ότι έβαλε αγγελία κι αμέσως ανταποκρίθηκαν.Πώς λοιπόν όλη αυτή η πλειοψηφία να καταλάβει ότι κάποιες και κάποιοι θα είναι για πάντα μόνες και μόνοι; Ολομόναχοι.Και δε μιλάμε γι' αυτούς που γνωρίστηκαν και δεν ταίριαξαν, μιλάμε γι' αυτούς κι αυτές που δεν τους δίνεται καν η ευκαιρία της γνωριμίας με τους άλλους.Ε, και με τα χρόνια αν συνεχίσει αυτό κι είσαι και εσωστρεφές άτομο, τότε η ντροπαλότητα κι ο δισταγμός κερδίζει χώρο ακόμα περισσότερο.Γιατί λες, ποιός ο λόγος να προσεγγίσω όταν δεν είχα επιτυχία στα 25, σιγά μην έχω στα 35.Κι άλλα τόσα προβλήματα οπότε περνάει η ζωή μέσα στην απόλυτη μοναξιά.Νά γιατί δεν καταλαβαίνει η πλειοψηφία τους πραγματικά μόνους ανθρώπους.Γιατί το βλέπει ως παιχνίδι.Βγήκα απ' το παιχνίδι, ξαναμπήκα στο παιχνίδι και κέρδισα.Ενώ για κάποιους ανθρώπους η απόρριψη είναι δεύτερο δέρμα τους.Η εξομολόγηση είναι αφιερωμένη σε αυτούς κι αυτές που βλέπουν αυτή τη χρονιά ως ακόμα μια χρονιά που θα ζήσουν τυλιγμένοι στην απόλυτη μοναξιά.Για όσες κι όσους είναι πάνω από τρία χρόνια μόνες ή μόνοι και απορρίπτονται ή έπαψαν να προσεγγίζουν.Προσωπικά είμαι εφτά χρόνια φέτος.Η εξομολόγηση ΔΕΝ είναι αφιερωμένη σε όσες κι όσους αφήσουν υβριστικά ή κοροϊδευτικά σχόλια.
8
 
 
 
 
σχόλια
Θα πρέπει να είναι πολύ κακός κάποιος για να κοροϊδέψει και να ειρωνευτεί τη μοναξιά που βιώνει κανείς.Είναι δύσκολες οι γνωριμίες όταν είναι πολύ περιορισμένες οι ευκαιρίες. Εκτός από προσπάθεια χρειάζεται και τύχη.
Η μοναξιά είναι βολεμα ε; Σοβαρά;Αν σου φαίνεται τόσο βολική ξεκόψε από φίλους, παρέες κοπελα-αγορι (δεν ξέρω αν είσαι άντρας ή γυναίκα) και να εχεις επαφή μόνο με συγγενεις για να δούμε πόσο βολική είναι. Η απόλυτη μοναξιά οφείλεται κυρίως σε ανασφάλεια και ίσως ψυχολογικά προβλήματα και αν δεν την έχεις βιώσει καθόλου (γτ φαίνεται από αυτά που γράφεις) τουλάχιστον μην εκφέρεις λανθασμένη άποψη.
Πολύ ηττοπάθεια βρε παιδί μου και δε χρειάζεται! Κάποιοι μπορεί να στάθηκαν τυχεροί και να βρήκαν πιο γρήγορα έναν άνθρωπο, δε ξέρεις όμως αν είναι πραγματικά χαρούμενοι και αυτός ο άνθρωπος τους ταιριάζει. Τους μόνους που σκέφτομαι και δεν έχουν την ευκαιρία για γνωριμία είναι τους καθηλωμένους σε κρεβάτι από αναπηρία ή από άλλη σοβαρή αρρώστια και πράγματι είναι στενάχωρο. Όλα τα άλλα μου φαίνονται δικαιολογίες και οι ντροπαλοί βρίσκουν κάποιον και οι εσωστρεφείς και όλοι. Εσύ έχεις παρατήσει το "παιχνίδι" όχι το παιχνίδι εσένα. Και στα 35 δε τελείωσε τη ζωή!
Scroll to top icon