ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2019 | 13:01

Έχω μπλέξει...

Όλα ξεκίνησαν από εκείνον. 20 χρόνια μεγαλύτερός μου.Εγώ μετά από σχεδόν 10 χρόνια αποχής από οτιδήποτε αφορά τον έρωτα, έχοντας φτάσει τα 32 και μετά από δική του προσπάθεια και επιμονή, βγήκα μαζί του μια φορά. Στην έξοδό μας αυτή μου είπε ότι έχει σχέση από απόσταση, αλλά θέλει να κάνει κάτι μαζί μου.Τα μηνύματα έπεφταν βροχή. Όμορφα λόγια πασπαλισμένα με πολλές δόσεις υπερβολής. Μου έλεγε να το ζήσουμε. Εγώ κρατούσα άμυνες. Είχα εκλογικεύσει πλέον την έννοια του έρωτα, αλλά ήθελα να το ζήσω και ας ήταν ψέμα. Τελικά ενέδωσα. Όλο αυτό κράτησε ένα μήνα το πολύ. Τα μηνύματα άρχισαν να μειώνονται, τα λόγια όλο και πιο χλιαρά.Και φτάσαμε στο σήμερα και στην απόλυτη ψυχρότητα. Συνεχώς απασχολημένος, δεν έχει χρόνο. Μου ζητά κατανόηση.Εγώ νιώθω ερωτευμένη, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Δεν ξέρω τι θα πει έρωτας πια.
14
 
 
 
 
σχόλια
Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο αλλά σκέψου, ότι κι αυτή η κατάσταση που βιώνεις είναι πολύ δύσκολη. Με τη διαφορά ότι είναι κακοποιητικη προς εσένα. Επέλεξε την ηρεμια σου, την αγάπη προς τον εαυτό σου! ❤️
''Στην έξοδό μας αυτή μου είπε ότι έχει σχέση από απόσταση, αλλά θέλει να κάνει κάτι μαζί μου''. Πηγή: www.lifo.grΣε αυτό που έγραψες παραπάνω, πρέπει πιστεύω να εστιάσεις τη προσοχή σου. Έχει κάποια σχέση αλλά θέλει να περάσει και καλά μαζί σου. Επειδή είμαστε συνομήλικες, η διαφορά 20 ετών είναι τραγικά μεγάλη. Γιατί δεν στοχεύεις σε κάποιον της ηλικίας σου ή έστω με κάποια μικρότερη διαφορά ηλικίας και ελεύθερο; Δεν σε ξενερώνει που είναι ήδη 52 με μυαλό πεντάχρονου; Αύριο μεθαύριο θα τον γηροκομήσεις αν τον επιλέξεις και κατά πάσα πιθανότητα να σου φερθεί το ίδιο με κάποια άλλη που θα γνωρίσει.''Εγώ νιώθω ερωτευμένη, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Δεν ξέρω τι θα πει έρωτας πια''. Πηγή: www.lifo.grΒρίσκεσαι σε σύγχυση μέσα σου μετά από μια δεκαετία αποχής από σχέση και φαίνεται ακόμη πως θέλεις λίγο χρόνο να δεις μέσα σου τα πραγματικά σου θέλω και συναισθήματα. Δεν μας εξηγείς επίσης τους λόγους που σε έκαναν να απέχεις τόσα χρόνια. Για παράδειγμα άλλο είναι αν δεν έτυχε λόγω καταστάσεων ( μηδαμινός κύκλος γνωριμιών, χαμηλή αυτοεκτίμηση) άλλο να απέρριπτες επειδή δεν σου άρεσαν κάποιοι, άλλο είναι αν τίθεται πρόβλημα υγείας ή κάτι βαρύ ψυχολογικό και άλλο αν δεν ήθελες μέσα σου εσύ και μόνο.
Όταν με προσέγγισε δεν ήξερα ότι είχε σχέση από απόσταση. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα ένιωσα ένα σκίρτημα. Για χρόνια ήμουν κλεισμένη κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είχα και έχω ακόμη κατάθλιψη. Όντως επίσης δεν έχω μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Αλλά είχα κάποιες λίγες ευκαιρίες και δεν μου άρεσαν και γενικώς είχα αποστροφή απέναντι στον έρωτα, γιατί είχα πληγωθεί πολύ στο παρελθόν. Ορκίστηκα στον εαυτό μου να μείνω για πάντα μόνη. Αλλά δεν παλεύεται και η αγαμία, για να πω την αμαρτία μου.Αφού μου δόθηκε η ευκαιρία, είπα να την εκμεταλλευτώ. Και το σεξ μαζί του ήταν θεϊκό. Δεν άργησα να δεθώ ακόμη περισσότερο και με αυτό λοιπόν.
Προς μέλος δενξέρω.Γεια σου. Άνοιξα για πρώτη φορά το mail μου. Αν έχεις γραφτεί στη lifo θα το δεις. Αν είσαι απλά επισκέπτρια δεν θα σου είναι ορατό. Όπως σου είπα είμαι συνομήλική σου και αν θέλεις κάπου ανώνυμα να μιλήσεις περαιτέρω, μπορείς να μου στείλεις.
Αγαπητή φίλη. Θα σου πω τι είναι έρωτας.. Έρωτας είναι να χάνεις το σπίν σου. Την στοφορμή σου. Να πέφτεις στην βασική ενεργειακή στάθμη και την αμέσως επόμενη στιγμή παίρνοντας κάτι τόσο απλό και τετριμμένο απο τον άνθρωπό σου να εκτοξεύεσαι στα ουράνια! Να μην ξέρεις αν το μοντέλο που περιγράφει την κατάστασή σου είναι κβαντομηχανικό, σχετικιστικό ή κλασικό. Να χάνεις την κοσμοθεωρία σου. Αυτό είναι έρωτας! Και όταν τον ζεις, είσαι σίγουρη/ος για το τι ακριβώς σου συμβαίνει.
Scroll to top icon