ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2019 | 17:35

Δεν ξέρω τι να κανω

Μιλάμε με κάποιον εδώ και καιρό και θέλει να βγούμε. Εγώ το συμπαθώ πολύ και μου αρέσει λιγάκι η παρέα του αλλά βλέπω ότι αυτός θα ήθελε κάτι παραπάνω από εμένα μόνο που εμένα δεν με ελκύει ερωτικά αλλά ούτε και ιδιαίτερα σαν άτομο γιατί τον βρίσκω λίγο χαζούλι και δεν μπορώ να κάνω σοβαρές συζητήσεις μαζί του (είναι λίγο αργοστροφος). Όμως το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή ήρθα σε δύσκολη θέση και δέχτηκα να κανονίσουμε κάποια μέρα γιατί τον λυπήθηκα λιγάκι επειδή μου το ζητάει 3 μήνες. Τώρα όμως έχω αρχίσει να μετανιώνω γι αυτό και δεν θέλω να βγούμε όμως δεν ξέρω πώς να του το φερω μαλακα και να καταλάβει ότι και να βγούμε εγώ δεν εχω να κουβέντιασε και πολλά μαζί του γιατί σχεδον ολα τα χουμε κουβεντιάζει. Τα εχω κανει μούσκεμα μάλλον αλλά πρέπει να βρω μια λύση. Όποιος θέλει ας πει καμία ιδέα. Ευχαριστώ.
7
 
 
 
 
σχόλια
Οκ αφού του είπες να βγείτε δεν τρέχει κάτι.Βγείτε και του το κόβεις για δεύτερο ραντεβού αν πει τίποτα.Του λες στα ίσια δεν μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ σας.Μετά αυτός θα μπει εδώ να αρχίσει τα γνωστά είστε όλες τανες και δεν το δίνεται στα καλά παιδιά και μετά από λίγο θα το ξεχάσει.
Απ οτι κατάλαβα είστε κατι σαν γνωστοί αλλα εκείνος θελει να το πατε ενα βημα παραπερα. Μίλησε του και εξήγησε του ότι θα σε φέρει σε άβολη θέση αν βρεθείτε γιατί δεν θα έχετε να πείτε και πολλά και με αυτό θα πάρει το μήνυμα.
Θα σε συμβουλευα να είσαι ξεκάθαρη μαζί του και ειλικρινής. Αν δε θες να βγεις μαζί του, είναι εντάξει! Αυτός μπορεί να επιμένει, εσύ μπορείς να του πεις ότι ευχαριστείς για την πρόταση του αλλά δεν ενδιαφέρεσαι για περαιτέρω επαφή. Το να πιέσεις τον εαυτό σου να κάνεις κάτι που ουσιαστικά δε θες, δεν κάνει καλό ούτε σε σένα, ούτε στον άλλον.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon