ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2019 | 17:19

Τι παιζει;

Παιδια γνωρισα μια κοπελα με την οποια απο το πρωτο ραντεβου κλικαραμε παρα πολυ σε θεματα αποψεων κλπ. Εκεινη μου ειπε οτι χωρισε προσφατα απο μια σχεση που ειχε 3 μηνων κ δεν προκειτε να κσανα επιστρεψει σε εκεινον. Αλλα νιωθει νεκρη ερωτικα αυτη την περιοδο κ προσπαθει να βρει τα ποδια της (ζουμε στο εξωτερικο κ οι διο, εδω την γνωρισα αγγλια). Επι λεξη μου ειπε κ τον brad pitt να ειχε διπλα της σε αυτη τη φαση δεν θα μπορουσε να τον δει ερωτικα. Μου ειπε οτι της αρεσω σαν αντρας απλα ειναι η φαση της τετοια αυτην την περιοδο. Παρ´ ολα αυτα βγενουμε κλπ κ της δεινω τον χρονο που χρειαζεται χωρις να μιλαμε για εμας. Οποτε στελνω μου απανταει ανεσως κλπ αλλα αν δεν στειλω, δεν στελνει ποτε! Αυτες τις μερες ηταν αρρωστη με πυρετο κ μου ειπε θα βρεθουμε απο εβδομαδας και τωρα εβαλε στορυ και εχει βγει για φαγιτο φιλους. Τι παιζει ρε φιλε; Δεν γουσταρει; Γουσταρει αλλα δεν εισαι φαση; Πως το κοβεται; Ευχαριστω!
21
 
 
 
 
σχόλια
Εγω δε βρίσκω κάτι παράλογο σε όλο αυτό. Η κοπέλα είναι σωστή και ειλικρινής.Σου είπε δεν είναι έτοιμη για σχέση. Και αναλόγως πόσο κράτησε η προηγούμενη, θα της πάρει κάποιο διάστημα να το ξεπεράσει, και τη σχέση και τον πρώην. Αμα εσυ θες οπωσδηποτε να γινει κάτι , απλά άστο, ψαξε αλλου. Αν όμως τη γουστάρεις και σαν ατομο και θα την ήθελες και για παρέα/ φίλη σου δεδομενου οτι ειστε και σε ξενη χώρα που δεν ειναι το ιδιο εύκολο να κανεις φίλους και παρέες, συνεχιστε να βγαίνετε για καφέ και αν θες και θελει και εκείνη γιατί οχι και με τη παρεα της. Το οτι βγηκε με τη παρεα της τελείως νορμαλ. Στη τελική για φαι πήγαν , όχι σε ρειβ.
Το ότι βγήκε με φίλους δεν έχει να κάνει με σένα, μπορεί στο ερωτικό κομμάτι να είναι μπλοκαρισμένη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα διασκεδάσει με την παρέα της. Τώρα από κει και πέρα, θεωρώ ότι στην παρούσα φάση, δε μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ σας. Δε θες να γίνει κάτι μεταξύ σας, δεν είναι έτοιμη για σχέση. Χρειάζεται χρόνο με τον εαυτό της για να ηρεμήσει. Κάποιος από τους δύο.σας θεωρώ πως χρειάζεται να το λήξει, αν δε μπορεί αυτή, κάντο εσύ. Για σένα!
Scroll to top icon