ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2019 | 14:39

Δυστυχως

Αν δεν εισαι εμφανισιμος στης μερες μας δεν μπορεις να κανεις τιποτα ουτε σχεση Περνας απαρατηρητος ουτε ενα βλεμμα δεν εισπρατεις οποτε δουλεια σπιτι και ξανα η μιζερη ζωη. Τα ιδια και τα ιδια.
4
 
 
 
 
σχόλια
Έχει αναρωτηθεί κάποιος πόσοι είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (και όχι κατά φαντασίαν) εμφανίσιμοι άντρες και γυναίκεςς; τι ποσοστό επί του συνόλου;;; Εγώ θα το πω αλλιώς: η εμφάνιση, ως σύνολο, έχει σημασία ανάλογα με τα γούστα του ανθρώπου που βρίσκεται απέναντί μας.
Ναι δικιο έχεις. Για αυτό και κανένας κάτω του μετριου εμφανισιακά δεν έχει κάνει ποτέ του σχέση. Αυτούς τους έχουμε για να δουλεύουν, και τους ωραίους για να κάνουν σχέση μεταξύ τους.
Κουράστηκα να ακούω τα ίδια και τα ίδια, αλλά θα το ξαναγράψω. Νομίζεις δηλαδή ότι όλοι οι εμφανίσιμοι άντρες και γυναίκες έχουν ουρά από υποψήφιους μνηστήρες; Νομίζεις ότι όλοι και όλες οι αντικειμενικά ωραίοι και ωραίες έχουν τόση ζήτηση που δεν ξέρουν ποιον να επιλέξουν; Δεν έγκειται εκεί το θέμα, αλλά σε άλλες καταστάσεις βαθύτερες που δεν γίνονται εύκολα σχέσεις.
Αχ μην βλέπω βλακείες..Δεν μετράει μόνο η ομορφια άσχετα αν πλέον έχουμε ξεφύγει με τα ινσταγκραμ και την προβολή μη ρεαλιστικών προτύπων. Η εμφάνιση όμως ναι. Πειποιησου τον εαυτό σου όσο μπορεις, δούλεψε τον χαρακτήρα και την αυτοπεποίθηση σου όπως μπορεις, ξεκινά κάποιο χόμπυ που θα σε βοηθήσει και όλα θα ερθουν. Και κάτι άλλο: Όσοι έχουν σχέση είναι μοντέλα;
Scroll to top icon