ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2019 | 17:51

Είναι εξοργιστικό το πως εμείς οι άνθρωποι...

ξοδεύουμε τις μέρες μας και τις ώρες μας κάνοντας τίποτα. Ειναί θλιβερό το πόσες ώρες σπαταλάμε στον καναπέ, το πόσες ώρες σπαταλάμε σερφάροντας άσκοπα , το ποσες ώρες σπαταλαμε κοιτώντας τον τοίχο μεσα στην αναβλητικότητα και την φυγοπονία. Προσωπικά μισώ τον εαυτό μου κάθε μέρα για όλα αυτα. Με πιάνει μια τεράστια αποστροφή για την οκνηρία και φυγοπονία που με χαρακτηρίζει ανά καιρούς και νιώθω ότι αδικώ παρα πολύ τον εαυτό μου. Σκεφτείτε πόσο μεγαλειώδη πράγματα θα μπορούσαμε να καταφέρουμε αν ακολουθούσαμε τις προσταγες του ανωτερου και οχι του τεμπελη εαυτού μας. Η ζωή περνάει πολύ γρήγορα και ο θάνατος είναι για ολους πιο κοντα από οτι νομιζουμε. Εχουμε πολυ περιορισμένο χρονο να καταφερουμε κατι, να γινουμε κατι, να χαρουμε, να λυπηθουμε και να αγαπησουμε και ομως σκορπαμε τις μερες μας ασκοπα. Ισως φοβομαστε να γινουμε σπουδαιοι και να ξεκολλησουμε από τις λάσπες που σερνομαστε... Ισως φοβομαστε την επιτυχια και την εξάλειψη της μετριότητας. Πόσοι από μας λέμε δεν μπορω να κανω αυτο δεν μπορω να κανω το αλλο μονο και μονο γιατι ενδομυχα βαριομαστε? Ξερω οτι η οκνηρια ειναι στην ανθρωπινη φυση αλλα σκοπευω να κανω οτι περνα απο το χερι μου για να απαλλαγω όσο το δυνατον περισσότερο μπορω απο αυτήνSow a thought and you will reap an action, sow an action and you will reap a habit, sow a habit and you will reap a character, sow a character and you will reap a destiny.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα για εμένα πρέπει να καταλάβεις την ασημαντότητα της ύπαρξής σου καθώς και τις αυτοκαταστροφικές τάσεις που όλοι κουβαλάμε.Όχι δεν θα γίνουμε όλοι σπουδαίοι ούτε οι πρωθυπουργοί της χώρας ούτε φοβεροί επιστήμονες που θα γιατρέψουν τον καρκίνοΗ γενιά μας,λογικά σε αυτήν ανήκεις,είναι η γενιά που μας μαθαίνουν ότι είμαστε μικροί Θεοί,έλα όμως που δεν είναι αλήθεια.Για εμένα να ζεις την ζωή σου,να κοπιάσεις να πετύχεις τους στόχους αλλά να μην έχεις ενοχές και όταν τεμπελιάζεις,έχουμε και την χαλάρωση ανάγκη αλλιώς θα παθαίναμε υπερφόρτωση και θα κάναμε όλοι παρέα στο Δαφνί.Πώς νομίζεις ότι κορυφώνονται οι ψυχικές διαταραχές?Με πίεση φυσικά.Καλή λοιπόν και η ξεκούραση,να μην την δαιμονοποιούμε και να θυμόμαστε ότι σε κάποια χρόνια δεν θα υπάρχουμε και σε ακόμα περισσότερα δεν θα μας ξέρει ψυχή.
Scroll to top icon