ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2019 | 16:41

Καταλαβαίνω πολλά γι αυτή τη χώρα

Αν κρίνω από το τι γίνεται στον τομέα μου. Δεν δημιουργεί τι πο τα πάρα μόνο αντιγράφει αποτυχημένα και παρωχημενα ότι αρπάξει από το εξωτερικό. Αυτή είναι η κατάσταση που φυσικά καταλήγει σε ανθρωποφαγια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ε για αυτό δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα. Έχουν μια ξενομανία με την κακή έννοια . Αντί να κοιτάξουν να υιοθετήσουν κάποιες καλές και χρήσιμες συνήθειες και μεθόδους του εξωτερικού απλά αντιγράφουν. Αντιγράφουν ασυστολα παρωχημένα πράγματα κυρίως λόγω φόβου αποτυχίας. Αν καταλάβαιναν έστω και λίγο πως δεν χρειάζεται να κάνουν copy paste τα πάντα παρά μόνο λίγα και ουσιώδη θα ήταν καλύτερα.Αν σταματούσαν να "σκοτώνουν" την έμπνευση θα μπορούσε να γεννηθεί πρωτοτυπία αν έβαζαν ψυχή σε ότι κάνουν και όχι καρμπονάρα καταστάσεις.Επισης αδιαφορούν για την ανανέωση των δικών μας πλεονεκτημάτων για αυτό καταντησαμε απλοί αντιγραφείς χωρίς προσωπική ταυτότητα. Η ταυτότητα σε κάνει μοναδικό όχι η αντιγραφή.Είναι εύκολο να είναι κάποιος ακόλουθος και όχι δημιουργικός γιατί δεν ρισκάρει σχεδόν καθόλου. Είναι καλα το μέτριο και η βολή. Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία κυριαρχεί όταν κυριαρχεί η αδιαφορία και όχι ο ζήλος.Υ.Γ: Σορυ για το σεντόνι αλλά εθιξες μεγάλο θέμα. Δεν ξέρω σε ποιον κλάδο αναφέρεσαι συγκεκριμένα αλλά δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί αυτό το πρόβλημα υπάρχει σίγουρα σε σχεδόν όλους τους τομείς. Δεν είναι παρηγορο που συμβαίνει σχεδόν σε όλα το αντίθετο προκαλεί θλίψη όλη αυτή η απροθυμία εξέλιξης και προόδου.Ναι λοιπόν η μέρα ήταν περίεργη.
Scroll to top icon