ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2019 | 00:33

Ή έννοια του Δικαίου σε μια άδικη ζωη/κοινωνία ( απο το Ετερος Εγω )

Σήμερα μετα τη σχολή πηγα με τις φιλες μου μια βολτα στο κέντρο(Αθηνα) και έπειτα στο σπιτι της μιας εκ των δυο. Εκει συζητούσαμε και μεταξυ αλλων η φιλη μας ( στο υπερ πολυτελες "φοιτητικό " σπιτι της ) μας ελεγε οτι χρειάζεται ακομη λιγη διακόσμηση και κάποιους πινακες κτλ. Χωρίς να (κατα)κρίνω , παρατηρώ. Με μια βολτα στην Ερμού και με αυτη τη συζήτηση, παρατηρώ. Ο δρόμος γεμάτος με κόσμο, αλλοι για δουλειά αλλοι για ψώνια. Αλλοι παίζουν μουσικη προσδίδοντας ενα "ονειρικό" τονο που θα θελε να θυμίζει κάτι Ευρωπαϊκο. Αναμεσα σε όλους αυτους , παρατηρώ . Και αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι οι άστεγοι. Εχει κοιτάξει ποτε κανεις βαθια τα ματια τους ? Καποιοι μάλιστα απλώνουν απλως το χερι με το βλεμμα κατω ή χωρις να φαίνεται το προσωπο τους. Κανεις δεν προσφέρει διοτι ολοι ξερουμε οτι ο καρπός του προβλήματος δεν μπορει να καταπολεμηθεί με την υπόθαλψη του. Κανεις δεν προσφερει αλλα δεν εχει και θεμα να χαλασει χρήματα σε οποιαδήποτε καταναλωτική "ανάγκη " νιωσει πως πρεπει να καλυψει. Ούτε εγώ προσέφερα . Μόνο παρατηρώ, προβληματίζομαι και λυπάμαι. Οχι αυτούς αλλα πιο πολυ εμάς. Ενας εντελώς χαμένος στις σκέψεις πρωτοετής φοιτητής.
1
 
 
 
 
σχόλια
να πω κι εγώ την βλακεία μου..Αν περάσετε βράδυ απο την Ερμού κάπου στη μέση, είναι ένας γαμάτος τυπάς Ψηλός, αδύνατος, μακρύ μαλί, καπαρντίνα ή παλτό, ηλεκτρική κιθάρα και ενισχυτή, μικρόφωνο hands free και πιατέλα στο πόδι. Ο οποίος τζαμάρει μέσα στο κρύο σχεδόν για πάρτη του καθώς τέτοιες ώρες δεν περνάει και κανείς..Όσες φορές έχω περάσει βράδυ μου έχει φτιάξει τη διάθεση. Άπειρα respect! Να'ναι καλά το παλικάρι..
Scroll to top icon