ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2019 | 16:40

Κοντεύω να τρελαθώ

Είχα πολλά θέματα με το σώμα μου, ήμουν αδύνατη, αλλά νόμιζα πως είμαι θεόχοντρη, ψυχοσωματικά ζητήματα. Για το λόγο αυτό με χώρισε ο πρώην σύντροφός μου, ένας πρωταθλητής του καράτε. Τελικά, τα έφτιαξα με έναν υπέρβαρο φίλο, ο οποίος με έκανε να νιώσω άνετα με το σώμα μου. Τον χώρισα όμως γιατί δεν είχαμε επικοινωνία. Μετά όμως τα ξαναέφτιαξα με τον καρατερίστα και τώρα αυτός δεν θέλει ούτε να ακούσει για τον υπέρβαρο φίλο και όταν βγαίνουμε όλοι μαζί τον μειώνει και τον κάνει να νιώθει ένα τίποτα. Παρότι του έχω πει να το σταματήσει δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έτσι βρίσκομαι διχασμένη ανάμεσα σε ψυχή και σώμα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εφόσον σχετίζεσαι ερωτικώς με έναν πρωταθλητή καράτε, θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτός που ασχολείται με το καράτε, αποκαλείται καρατέκας.Καρατερίστες, κατά, την wikipedia και όχι μόνο, είναι οι ηθοποιοί που συνήθως επαναλαμβάνονται σε ίδιους ρόλους, π.χ. μεθύστακας, αγαθός, κακός, κλπ.Με ποια έννοια βρίσκεσαι διχασμένη, καλή μου; Τα 'φτιαξες με τον καρατέκα. Χωρίσατε γιατί σε έλεγε χοντρή. Τα έφτιαξες με τον γεματούλη. Αν και ένιωθες καλύτερα για τον εαυτό σου (!!!), δεν επικοινωνούσατε λες (whatever that means) και χωρίσατε. Τα ξανάφτιαξες με τον κομπλεξικό καρατέκα. Τώρα, βγαίνετε όλοι μαζί, για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο.Τέλος πάντως, εσύ λύσε τα δικά σου θεματάκια, καλή μου και άσε τον ανόητο με τον γεματούλη να λύσουν τα δικά τους.
Σαν ανέκδοτο μου ακούστηκε αυτό.Σίγουρα δεν είναι ισορροπημένο.Μήπως να βρεις έναν τρίτο που να ταιριάζετε και δεν θα σου είναι trigger είτε προς την μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση?
Scroll to top icon