ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2019 | 14:08

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ?

Απο το πρωτο ραντεβου με την κοπελα μου ηταν φανερο οτι υπηρχε ελξη μεταξυ μας(φιλια κλπ).Στο τριτο ραντεβου αφου με ειχε αναψει της προτεινα να παμε σε ξενοδοχειο αλλα αυτη αρνηθηκε.Αφου πηγαμε καπου μακρυα απο κοσμο και φιλιομασταν εγω προχωρησα το πραγμα χωρις να φερει αντιρρηση αυτη.Η συνεχεια ηταν απροσδοκητη και αναποφευκτη...αλλα ηταν φανερο οτι αισθανοταν αβολα αυτη αλλα δεν μου ελεγε να σταματησουμε.Στο τελος το συζητησαμε και μου ειπε οτι εγω την πιεσα.Της ειπα οτι αν δεν ηθελε αυτη δεν θα εκανα τιποτα και παρεξηγηθηκε που της εριξα την ευθυνη.Τελος παντων με εκανε να αισθανθω ασχημα.Εγω φταιω μονο για αυτο που εγινε?
4
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο άσχημα έχουμε διδαχτεί ειδικά εμείς οι κοπέλες για το σώμα μας και τα δικαιώματα που έχουμε πάνω του. Πόσες φορές η γνώμη μας έχει ακυρωθεί έναντι ενός αρσενικού; Πόσες μάθαμε να είμαστε παθητικές δέκτριες και ότι ο άντρας δίνει το βήμα; Πόσες φορές πήραμε την ευθύνη και πόσες φορές βουλιάξαμε στις ενοχές;Η αλήθεια είναι ότι παρά πολλές για να μην μπορεί να πει όχι. Έχουμε πολύ δρόμο σε κάποια θέματα όσο θεωρείται αξιέπαινο ενας άντρας να μπαίνει στην θέση μιας γυναίκας(δεν λέω για σένα εξ και ελπίζω να είσαι τρολ) κι υποχρέωση της γυναίκας για το αντίστροφο, αντί η ενσυναίσθηση και η ευαισθησία να είναι αυτονόητη. Και ναι, δεν είμαστε Μέση Ανατολή, αλλά δεν μέχρι να φύγει ο κοινωνικός στιγματισμός των γυναικών όσον αφορά την σεξουαλικότητά τους και να μην δέχονται μποικοταζ από άντρες αλλά και άλλες γυναίκες δυστυχώς, εχουμε πολλή παιδεία-δρόμο να διανύσουμε.Σε όσες κοπέλες μας διαβάζουν, αλλά και σε αγόρια, που έχουν μια παθητική/ενοχική στάση στην ζωή τους να θυμούνται ότι κάνουμε αυτό και μόνο που μας αρέσει, όσο νιώθουμε άνετα. Το σώμα μας ανήκει. Δεν χρειάζεται να είμαστε αρεστοί σε άτομα που δεν μας σέβονται και δεν υπολογίζουν τα θέλω μας. Βασικά τέτοια άτομα πρέπει να μας αρέσουν; Δεν πειράζει κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνουμε σεξ πιο μετά αφού κλείσαμε τα 20 και μας έχει αγγίξει ο άνεμος και μόνο. Δεν πειράζει. Προφανώς θα βρείτε και άτομο να νιώσετε άνετα αν ψαχτειτε σωστά και θα το νιώσετε απλά σωστό. Να ακούτε το σώμα σας. Θα μου πείτε γιατί τα λέω; Γιατί όταν έπρεπε δεν είχα κι εγώ κάποιο άτομο να μου τα πει. Γιατί μπορει σε άλλους τομείς να ήμουν σίγουρη με τον εαυτό μου, αλλά όταν υπήρχε το ερωτικό θέμα, έκανα τα λάθη μου και δεν ήξερα να υπολογίζω την φωνή μέσα μου. Ο, τι κι αν λένε, για τις περισσότερες από εμάς είναι βαθιά ριζωμενο μέσα μας το ότι πρέπει να είμαστε αρεστές και ευχάριστες αν όχι σε όλους και για όλους τους άντρες, σε αυτόν που μας αρέσει ή σε αυτόν που νομίζαμε ότι θα μας άρεσε αλλά τελικά αλλάξαμε γνώμη έστω στα φιλιά. Δεν κάνουμε τίποτα που δεν μας αρέσει. Ούτε για να αρέσουμε, ούτε για να μην δυσαρεστήσουμε. Υ. Γ. Η κοπέλα μπορεί να φοβήθηκε μην είναι χειρότερα αν αντιδράσει. Αν δεν είσαι τρολ, ότι σου φτάνει να κάνεις σεξ με μια που δεν ένιωθε άνετα και δεν ήθελε όπως είπε δειχνει το επίπεδό σου. Δεν ξέρω αν είναι βιασμός, αλλά ναι είναι στα όριά του και φταις αφού γνώριζες.
"Δεν χρειάζεται να είμαστε αρεστοί σε άτομα που δεν μας σέβονται και δεν υπολογίζουν τα θέλω μας.Πηγή: www.lifo.gr" "πρέπει να είμαστε αρεστές και ευχάριστες αν όχι σε όλους και για όλους τους άντρες, σε αυτόν που μας αρέσει ή σε αυτόν που νομίζαμε ότι θα μας άρεσε αλλά τελικά αλλάξαμε γνώμη έστω στα φιλιά. Δεν κάνουμε τίποτα που δεν μας αρέσει. Ούτε για να αρέσουμε, ούτε για να μην δυσαρεστήσουμε. Υ. Γ. Η κοπέλα μπορεί να φοβήθηκε μην είναι χειρότερα αν αντιδράσει. Αν δεν είσαι τρολ, ότι σου φτάνει να κάνεις σεξ με μια που δεν ένιωθε άνετα και δεν ήθελε όπως είπε δειχνει το επίπεδό σου. Δεν ξέρω αν είναι βιασμός, αλλά ναι είναι στα όριά του και φταις αφού γνώριζες. Πηγή: www.lifo.gr"Δεν θα μπορουσα να συμφωνήσω περισσότερο... Πολύ σωστή..
Α . προτεινες ξενοδοχειο κ αρνηθηκεΒ. Σε αναψε κιολας η ατιμη!!Β. Φαινοταν οτι ενιωθε τρομερα αβολαΕπρεπε ν αρχισει να φωναζει και να σου δωσει μια στα @@ για να καταλαβεις οτι ΔΕΝ, αλλα ειτε το κοριτσι ηταν αβγαλτο ειτε υπεμεινε τις κ@@λες σου για να μη τη θεωρησεις ξενερωτη και το μετανιωσε.Οπως και να εχει, περασες καλα αγορι μου;Για ολα τ αλλα μη στεναχωριεσαι, η επομενη ευχομαι να σου φερθει οπως σου αξιζει.
χαχαχαχαχαχ ενταξει μορε... συμβαινει συχνα αυτο να ανοιγουν τα ποδια μιας γυναικας απο μονα τους και να μη θελει..... ειναι τρελη μην ξανασχοληθεις, παει να σε χειραγωγησει.....εντελως ανωριμη....
Scroll to top icon