ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2019 | 15:07

Το βρίσκετε λογικό;

Είχα βγει προχτές με μια κοπέλα πρώτο ραντεβού . Όλα κυλούσαν σχετικά καλά μέχρι που έφτασε η ώρα να πληρώσουμε( μάλλον να πληρώσω γιατί οι γυναίκες το έχουν δεδομένο ότι εμείς θα πληρώσουμε πάντα). Βγάζω λοιπόν τα λεφτά να πληρώσω και βλέπω και την κοπέλα να κάνει την ίδια κίνηση, οπότε λέω μια χαρά είναι ανεξάρτητη η κοπέλα δεν θέλει κεράσματα όπως όλες οι σύγχρονες κατά τα άλλα ελληνίδες. Περνάνε κάμποσα δευτερόλεπτα σχεδόν λεπτό και εξακολουθεί να ψάχνει και καλά να βρει το πορτοφόλι της. Δεν κρατήθηκα και άρχισα να γελάω γιατί βρήκα πολύ αστεία τέτοια υποκρισία ότι και καλά θα πλήρωνε τα δικά της και πλήρωσα εγώ για να τελειώνουμε . Φτάνουμε στο σπίτι της , είμαι πάρα πολύ ευγενικός καθόλη την διάρκεια και της ζητάω να ανέβω πάνω για να περάσουμε καλά και να κοιμηθούμε αγκαλιά και μου λέει για ποιά με πέρασες και εγώ δεν κάνω τέτοια στο πρώτο ραντεβού και μόλις της πιάνω το πόδι με χαστουκίζει, με βρίζει και φεύγει. Το βρίσκετε λογικό αυτό;; Δηλαδή και πλήρωσα και δεν πήδ..ξα στην τελική. Κρίμα δεν είμαι ρε παιδιά;; Φυσικά δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο , αλλά και να έπαιρνε ποιος θα της μίλαγε. Μέχρι και βενζίνη φουλ είχα βάλει και σε φοβερό εστιατόριο την πήγα και τί πήρα στο τέλος. ένα χαστούκι. Το βρίσκετε λογικό αυτό στην Ελλάδας της κρίσης που ζούμε;; Που πήγε η ανθρωπιά μας ρε φίλε;
10
 
 
 
 
σχόλια
Προς puzzler και Διογένη:κι όμως υπάρχουν τέτοιοι μ....ς έχω ακούσει πιο παλιά να τα λένε και να τα πιστεύουν κιόλας.Απλα ήλπιζα να μην το διαβάσω γραμμένο σε εξομολόγηση εν έτη 2019.Δηλαδη έλεος!Πόση καφριλα θα ακούσουμε ακόμη;Παρόλα αυτά δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβαλι.Θα ήταν άδικο πιστεύω ,του τύπου μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.
Χμμ μάλιστα. Δηλαδή η ανθρωπιά φαίνεται από το γρήγορο σεξ;Τι να πω... ή εγώ γέρασα ή οι περισσότεροι έχουν γίνει πολύ πεζοί και απαιτητικοί.Υ.Γ: Δεν σου χρωστάει σεξ επειδή πλήρωσες. Ας την πηγαινες κάπου πιο οικονομικά. Αν δεν αντέχεις να κερνάς ούτε το ένα ραντεβού που βγήκατε απλά μην το κάνεις.Δεν είναι υποχρεωτικό το κέρασμα,ούτε να σου κάτσει.Αν ήθελες σιγουρο σεξ ας πήγαινες σε μια εκδιδόμενη αλλά και εκεί λεφτά θα έδινες.Αυτο που κάποιοι νομίζετε πως μια γυναίκα μπορείτε να την αγοράσετε με τα λεφτά και τα κεράσματα είστε απλά τραγικοί.
Οταν αντιμετωπιζεις τη γυναικα σαν κομματι κρεας αυτη τη συμπεριφορα θα παιρνεις.Μερικοι εχετε την αποψη οτι ειμαστε παντελως ηλιθιες και δε καταλαβαινουμε ποιος επιδιωκει να μας αυτωσει η θελει πραγματικα να μας γνωριζει. Γινε αντρας και μη συμπεριφερεσαι σαν αγορακι και το ξανα συζηταμε.φιλουσκια!
Scroll to top icon