ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2019 | 23:28

Είναι αδύνατον να μην είναι ερωτευμένος μαζί μου

Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι λόγω χαρακτήρα και παρελθόντος να το έχει νιώσει για μένα απλά να μην μου το έχει εξομολογηθεί ευθέως (παρά μόνο με τις πράξεις Του) ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου. Έχει περάσει πολλά και πληγωθεί στο παρελθόν, και όπως μου έχει πει και ο ίδιος δεν θέλει να την ξανά πάθει γι'αυτό κρατάει πισινές. Του συμπεριφέρομαι άψογα από όλες τις απόψεις και με αγαπάει πάρα πολύ όπως λέει και τον πιστεύω γτ ότι είναι να πει το λεει και αν δν το ένιωθε δεν θα το είχε εξομολογηθεί από μόνος του. Απλά όταν τσακωνόμαστε υπάρχουν στιγμές που συμπεριφέρεται σαν να μην τον πειράζει και να με χάσει απο την ζωή του.Μου τα λέει όλα, νιώθει πολυ οικεία μαζί μου, θέλει να μείνουμε μαζί και αργότερα να παντρευτούμε, γενικά ομως σε συνδυασμό με το πάνω με μπερδεύει πολύ. Μου έχει πει ότι η σχέση μας Ειναι κάτι το διαφορετικό και παραπάνω από σχέση. Με έχει χωρίσει μετά από 5 μήνες σχέσης μια φορά αλλά όχι για τρίτο άτομο και είναι επιβεβαιωμένο αυτό, αλλά γιατί ήθελε να ξανά είναι ελεύθερος...δεν άντεξε παραπάνω απο 1 εβδομάδα μακριά μου και γύρισε μόνος του λέγοντας μου πράγματα που πραγματικά ένιωθε για εμένα και τα έκρυβε όσο ήμασταν μαζί γιατί προσπαθούσε να κρυφτεί, δεν ήθελε να τα ξέρω γιατί φοβόταν μήπως τον θεωρήσω δεδομένο. Σκέφτομαι ότι ίσως για αυτό να μην μου ρο έχει εξομολογηθεί ποτέ, είναι τέτοιος άνθρωπος που το παίζει σκληρός άνδρας και αναίσθητος για να μην ξανά πληγωθεί αλλά κατά βάθος πιστεύω ότι νιώθει μοναδικά και πιο ώριμα αισθήματα για μένα. Οι γώμες σας??
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεκτή η άποψη σου.Εγώ όμως έχω μία απορία. Γιατί λοιπόν γύρισε πίσω λέγοντας μου τόσο μεγάλες κουβέντες; Θα μου πεις ότι βαρέθηκε μόνος και απλά είχε βολευτεί μαζί μου, αλλά μπορεί να έχει όποια θέλει,και είχε ευκαιρίες όσο ήμασταν χωριά αλλά δεν έκανε κάτι. Έκανε μεγάλα βήματα στη σχέση μας.Όσο δεν ήμασταν μαζί γινόταν χάλια και ειχε άσχημη ψυχολογία. Όλα αυτά δεν μου τα είχε πει νηφάλιος,δεν είχε την λογική και δεν ήταν καθόλου σε θέση να βγάλει πράγματα από το μυαλό του για να με κάνει να γυρίσω.
Scroll to top icon