ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2019 | 13:39

Οικογενειακές σχέσεις

Έχω μια σχέση εδώ και δύο χρόνια !!στην αρχή όλα καλά ξαφνικά χωρίς να δώσω την παραμικρή αφορμή η γιαγιά του άρχισε να με βρίζει αρχικά πίσω από την πλάτη μου και σταδιακά απόντες μπροστά μου !Σταμάτησα κάθε επαφή αν και μένουμε δίπλα της !!!η μάνα του ενώ στην αρχή με υποστήριζε θεώρησε ότι επειδή είναι μεγάλη γυναίκα η γιαγιά του δεν θα επρεπε να κρατάω αυτή τη στάση !!αλλά σε ανθρώπους που σου φέρονται άσχημα και σε βρίζουν χωρίς λόγο ,τι επαφή να κρατήσεις ;; .Και τώρα δεν μου μιλάει ούτε η μάνα ούτε η γιαγιά γιατί τάχα βάζω όρια στον δικό μου και θέλω να τον απομακρύνω από τους..
2
 
 
 
 
σχόλια
Και αυτο ειναι σχεση? Και μενετε ολοι μαζι κοντα??? Γιατι κοπελα μου? Ο Τελευταιος αντρας στο χωριο ειναι?Ξερω οτι ειναι δυσκολο να το καταλαβεις επειδη ζεις μια τετοια κατασταση, αλλα πρεπει να δεις οτι στην προσπαθεια να κανεις σχεση με εναν αντρα, εκανες σχεση με το σοι του. Δεν είχε απομακρυνθει ο δικος σου στην ωρα του και τους πηρες πακετο. Τυχερουλααα...!!Το κακο ειναι οτι αν αρχισαν να σε βριζουν απο τωρα ετοιμασου για μια ζωη με λοξοκοιταγματα και σποντες και ποιος ξερει τι αλλες διαολιες. Το καλο ειναι οτι δεν εχεις δεσμευτει ακομα.Αν δεσμευτεις, στο τελος βλεπω να τσακωνεσαι με το αγορι σου επειδη δεν σου μιλαει η μανα του επειδη δεν μιλας στην γιαγια του που μενει διπλα σας και σε βριζει. Που να μπουνε παιδια και ξαδερφια μεσα... Παναγια μου.Υ.Γ Σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει με τον συντροφο ειναι το προβλημα.Υ.Γ.1 Να τον απομακρυνεις? Θελει ή θα περιμενεις να βγαλει δοντια πρωτα?Υ.Γ.2 ΤΡΕΧΑΑΑ!! ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ!!Υ.Γ.4 Αληθεια τρέχα, δεν παιζει να βρεις χειροτερα... τα καλιτερα ερχονται!!
Scroll to top icon