ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2019 | 17:04

Πολύ κοντό γυναικείο κούρεμα...

Θέλω να κόψω το μαλλί μου πολύ κοντό, οχι ξυρισμένο αλλά αρκετά κοντό αλλά φοβάμαι οτι θα είμαι πολύ περίεργη. Ο φίλος μου, μου λέει οτι θα είμαι τέλεια με αυτό το μαλλί και αν του αλλάξω και χρώμα, επειδή θα φαίνεται το όμορφο πρόσωπό μου αλλά εγω νομίζω οτι δεν θα μπορέσω να το υποστηρίξω όλο αυτό. Απο την άλλη, σκέφτομαι οτι τρίχες είναι και θα μακρύνουν αλλά αν, λέω αν είμαι χάλια με αυτό το μαλλί, μετά πως θα κυκλοφορώ μέχρι να μεγαλώσει;;*Λέγοντας κοντό, εννοώ περίπου σαν της Cara Delevigne.
6
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ θες να κουρευτείς; Πριν χρόνια τα είχα κάνει κοντά και είχα κρατήσει μόνο αφέλειες, νόμιζα ότι θα στρώνει εύκολα το μαλλί μου έτσι. Αμ δε. Τέλος πάντων, με κορδελίτσες και τσιμπηδάκια, καλό ήταν σχετικά. Όμως το θελα πολύ και το έκανα κι έτσι μου φύγε κι απορία. Πράξε όπως νιώθεις.
Γιατί δε δοκιμάζεις αυτές τις εφαρμογές που ανεβάζεις μια φωτογραφία σου και μπορείς να "βάλεις" ο,τι κούρεμα και χρώμα θες για να πάρεις μια ιδέα πως θα μοιάζεις;Πολύ ζηλεύω τις γυναίκες που τους πάει το κοντό μαλλί...
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η γυναίκα να κουρεύεται αντρικά αλλά ούτε και τα πολύ μακριά μαλλιά. Αν θέλεις κάτι πιο μαζεμένο αλλά θηλυκό συνάμα, κάνε τα καρέ είναι πολύ καλύτερα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon