ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2019 | 11:27

Κοινωνια σε καταρρευση..

Νομιζω πως οσο περνανε τα χρονια διαπιστωνω ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα της Ελληνικης κοινωνιας.. Αντι να αναδειξουμε σαν κοινωνια, εικονες, προσωπα, κλαδους, ιδεες που μπορουν να πανε μπροστα την χωρα, που μπορουν να δωσουν στους νεους κατι να ονειρευονται και να κανουν καλυτερο αυτο τον κοσμο, συνεχιζουμε να τους δειχνουμε ζευγαρια παουερ οφ λοβ, ριαλιτι με μαγειρες, συνεντευξεις με "μοντελα", ινφλουενσερς, πολιτικους χωρις ηθικη, δημοσια προσωπα χωρις παιδεια, you get my point.. Και απο πισω υπαρχει μια πλειαδα μυαλων που δεν εχουν πως να φανουν γιατι δεν εχουν 100Κ στο ινσταγκραμ ή βυσμα να βγουν στην τηλεοραση ή διαθεση να εξευτελισουν τις αξιες τους. Και το εργο τους μενει σιωπηλο. Γιατι τοση προβολη αραγε σε επαγγελματα που δεν εχουν κατι ουσιαστικο να προσφερουν στην κοινωνια και στον τοπο μας; Ωραιο το φαγητο αλλα καταληγει στην αποχετευση, ωραιες και οι φωτογραφιες αλλα σβηνονται, ωραια και τα λογια και η προβολη και τα τραγουδια και τα τατουαζ και οι καφεδες και τα ποτα και οοολα αυτα που η σημερινη Ελλαδα προωθει. Τι απο αυτα θα κρατησει μια χωρα ορθια ομως..; Απορω και εγω..
1
 
 
 
 
σχόλια
Εδω και αιωνες η κουλτουρα μας επικεντρωνεται στο φαινεσθαι και αγνοει τα σημαντικα, μπορεις να το δεις ακομα και στα φτωχοπροδρομικα ποιηματα της υστερης βυζαντινης περιοδου. Σαπια κουλτουρα, για αυτο και συρικνωνεται εδαφικα, οικονομικα και πνευματικα με το περασμα του χρονου.
Scroll to top icon