ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2019 | 02:52

Ερωτευμενος με την κοπελα του φιλου μου

Είμαστε φοιτητες στο πρωτο ετος. Στην πολη απο οπου ειναι αυτος. Εγω ειμαι απο αλλου. Γνωριστηκαμε τον Οκτωβρη και κανουμε παρεα. Το απογευμα πηγαμε για καφε. Η κοπελα του ειχε βγει για ψωνια, μιλησανε στο τηλεφωνο και αφου βρισκοταν κοντα περασε λιγο να τον δει. Με το που μπηκε μεσα αυτη η κοπελα, πριν μαθω οτι ειναι η κοπελα του, ενιωσα κατι απιστευτο. Πρωτη φορα ενιωσα ετσι. Μου αρεσε παρα πολυ. Τι αλλο να πω; Ηρθε στο τραπεζι μας και εγινε η συσταση. Εχω τρελαθει απο εκεινη τη στιγμη. Δεν μπορω να κοιμηθω. Την σκεφτομαι. Δεν λεω οτι θα κανω κατι μαζι της, ουτε θα της πω, αλλα την θελω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγω λεω να χαλαρώσεις λίγο και να μαζέψεις τις σκέψεις σου. Μπορεί να ήταν μια ωραία κοπέλα που σου τράβηξε την προσοχή. Οκ συμβαίνει. Παρακάτω. Είναι με το φίλο σου και εγώ ξέρω ότι τέτοιες μαλακιες δεν παίζουμε στους φίλους μας. Οπότε κάτσε στα αυγά σου και δες να βρεις κ συ μια.
Υπάρχει ένα τραγούδι των 60s του Λάκη Τζορντανέλι, που λέγεται "το κορίτσι του φίλου μου". Στο αφιερώνω ♥(υγ. δυστυχώς είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να μπω στο youtube για να σου δώσω το link)
Scroll to top icon