ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2019 | 14:35

Ας μου εξηγήσει κάποιος

Μόνο σε εμένα συμβαίνει τον τελευταίο καιρό που κάνω γνωριμίες και βγαίνω με αγόρια να μην υπάρχει και δεύτερο ραντεβού;κάνω κάτι λάθος; Και να πεις ότι είμαι καμια άσχημη; Όχι,ίσα ίσα (το ψώνιο χαχαχα).Δεν ξέρω τι πάει λάθος και απογοητεύομαι συνέχεια.Εχω να κάνω σχέση πάνω από ένα χρόνο.Στο ράφι με βλέπω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εχεις υψηλα στανταρ και κανεις γνωριμιες πανω απο τα κυβικα σου, απλο. Αν πας πιο κατω επιπεδο(αν και δεν θες φανταζομαι)θα ηθελαν σιγουρα εστω να βγουν μαζι σου μεχρι να κανετε σεξ, αν κατεβεις ακομα πιο κατω επιπεδο σιγουρα θα καθονται και μαζι σου και θα σου κανουν και ολα τα χατηρια(μιλαει η απελπισια εκει).
Βγαίνεις με λάθος άτομα ; Είσαι υπερβολικά διαθέσιμη στα όρια της απελπισίας; Θες σχέση και το λες κι εκείνοι είτε θέλουν σεξάκι είτε δεν ξέρουν τι θέλουν; Με πόσους βγήκες; Συνήθως τα πιο πολλά ραντεβού είναι ναυάγια και μετά πετυχαίνεις αυτό που πετυχαίνει.Δύσκολο να ταιριάξεις.
Kαλα το ιδιο συμβαινει και με πολλους ανδρες.... μπορει απλα να μην κανουν για σενα....αλλα αν εισαι και ωραια οπως λες κανονικα επρεπε να ξαναβγουν μαζι σου για να κανουν σεξ εστω και αν δεν σε γουσταρουν σαν χαρακτηρα,.... Θα καναν τους καλλους και θα εφευγαν μετα, αρα κατι αλλο παιζι με εσενα
Εξαρτάται τις επιλογές (τόσες όμορφες υπάρχουν) και πόσο δύσκολο είναι το σεξακι στην τελική. Αν πρέπει να κάνουν σχέση για να το έχουν και δεν έχουν διάθεση, ε δεν θα τους κρατήσει ότι είναι όμορφη.
Scroll to top icon