ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2019 | 00:23

Φλερτ

Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι παλιά φλέρταραν περισσότερο?Πάντως δεν μου αρέσει το πως γίνεται το φλερτ σήμερα. Οι περισσότεροι μπορεί να πουν καμία κουβέντα και το πρώτο πράγμα είναι η ερώτηση 'εχεις ινσταγκραμ;' Και μετά να μιλάς επί πόσο καιρό διαδικτυακά μονο και αφού κανονίσεις να βγεις να φασωθεις. Ε δεν μου αρέσει αυτό.
5
 
 
 
 
σχόλια
Και τώρα φλερτάρουν αλλά μέσω social και app με αντίστοιχο τρόπο.Πριν υπήρχε το πω μια κωλαρα, κοπελιά ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου;Τώρα μπαίνεις insta πω κάτι χειλάρες, έχεις dm.Ανοίγεις το dm και σκάει dick pick.
Το φλερτ παλιά δεν ήταν καλύτερο.Αντίθετα ηταν πιο χυδαίο και επίμονο χωρίς η γυναίκα να έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει εάν δεν συμφωνούσε.
Βρισκόμαστε στην εποχή της εικόνας. Όλα κινούνται γύρω από μια εικόνα. Άλλοι γνωριζονται αποκλειστικά μέσω social media. Η εμφάνιση ενός ανθρώπου είναι το μοναδικό αληθινό στοιχείο που μπορείς να πάρεις. Όλα τα άλλα όσο περνάει ο χρόνος αναθεωρεις τις επιλογές σου. Υπάρχουν άνθρωποι που κάθονται σε μια σχέση τοξική μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούν εύκολα να βρουν αυτό που θέλουν εμφανισιακά.
Scroll to top icon