ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2019 | 10:40

Σχέσεις.

Οι φίλες μου πάντα με θεωρούσαν τρελή ντιπ για ντιπ ότι διαβαζω πολλά παραμύθια και ότι αυτό που ψαχνω, δηλαδή ένας άντρας που να θέλει να ειναι στο εκατο τοις εκατο μαζι μου , να με στηρίζει και να τον στηριζω, ειναι εξωπραγματικό για την ηλικία μου. Μέχρι και στην στήλη όσες φορές είχα εκφράσει τι είναι αυτό που ψάχνω , η απάντηση ήταν ότι οι άντρες στα 20-25 δεν προσφέρουν τόσα ,να ζήσω την ζωη μου και τα λοιπά .Τέλοσπαντων δεν πτοήθηκα και τελικά βρήκα αυτό που έψαχνα και μάλιστα ξεπερνά κάθε φαντασίωση μου. Βγηκα αποτυχημένα ραντεβού, έκανα σχέσεις ανέκδοτα και γενικα δεν μου ήρθε στο πιάτο. Απορρίπτοντας ότι δεν μας κάνει και ψάχνοντας φτάσαμε ο ένας στον άλλον και κουμπώσαμε σχεδόν αμέσως. Τρελή χημεία, υπέροχο σεξ, ίδιοι στόχοι επιθυμίες και απόψεις. Δεν ξέρω πως τα φέρνει η ζωή αλλά αυτήν την στιγμη και οι δύο λέμε ότι θέλουμε να καταλήξουμε μαζί και το εννοούμε πολύ σοβαρά . Εκείνος πρόκειται να μετακομίσει Γερμανία σε 5 μήνες και έχουμε συμφωνήσει ότι αν συνεχίσουμε να είμαστε τόσο καλά σε ενάμιση χρόνο θα τον ακολουθήσω. Αυτήν την στιγμή σχεδόν συζούμε ώστε να δοκιμάσουμε ο ένας τον άλλον όσο πιο πολύ γίνεται. Οι δύο τρεις πιο στενές μου φίλες που ξέρουν κάποια πράγματα για μας περα από το ότι τα έχουμε στην αρχή ,μόλις ακουσαν όμως ότι ο συντροφος μου θα μετακομισει, αρχισαν τα μα ναι φυσικά ήταν πολύ καλό για να είναι αλήθινο , εμεις στα λεγαμε να μην ενθουσιαζεσαι και ναι σιγά θα σε κερατώσει, δεν θα αντέξετε ,μάτια που δεν βλέπονται εύκολα λησμονιούνται και άλλα ευχάριστα. Ένιωσα πολύ άσχημα. Ένταξει φοβάμαι πολυ που θα φύγει το αγόρι μου αλλά δεν ωφελεί να σκεφτομαι τόσο μάυρα. Αν με κερατωσει η με παρατήσει θα πω ότι δεν με ήθελε και τόσο και θα συνεχίσω να ελπίζω ότι θα βρω αυτό που ψάχνω μελλοντικά, αλλά γιατι να έχω τόσο αρνητικό τρόπο σκέψης; Και η μάνα μου όταν το άκουσε τα ίδια μου είπε και οι φίλοι του δικού μου τα ίδια του λένε και μάλιστα σε μεγαλυτερο βαθμό. Τελευταία στην στήλη παίζει πολυ αυτό το θέμα με την αποστάση και μέχρι και εδώ οι αντιδράσεις είναι ίδιες πάνω κάτω. Ο μόνος που μου είπε προχώρα και που πιστεύει ότι όντως θα τα καταφέρουμε είναι ο μπαμπάς μου που κάθε φορά που με βλέπει με τον φίλο μου έχει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, κατι που δεν του έβγαινε με τους προηγούμενους.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν είναι να φας τα μούτρα σου, να έχεις έντονα συναισθήματα έστω. Αλλιώς πολύ μάπα.Όσο για την απιστία, δεν την προκαλεί η απόσταση. Είναι επιλογή του καθενός. Αν κάποιος σε απατήσει λόγω απόστασης, θα σε απατήσει και για οποιονδήποτε άλλον λόγο κάποια στιγμή που θα ζορίσει (ή και όχι) η φάση σας. Απλά με την απόσταση, αν κάποιος είναι υποκριτής, μπορεί να σ' εξαπατήσει πιο εύκολα και καλύτερα.Υ.Γ. Να είστε ρεαλιστές και να πείτε ότι αν τελικά δεν σας βγει. Να μην το ξεφτιλήσετε. Άσε τι λένε οι άλλοι. Η σχέση είναι για σας και δική σας.
Να 'σαι καλά. Η απιστία δεν έχει να κάνει κιόλας με την πολυγαμία όσο κι αν κόπτονται μερικοί γι' αυτό, αλλά με το πόσο με ενδιαφέρει να είμαι εντάξει απέναντι στον άλλον, πόσο γενικά υπολογίζω τους άλλους και πόσο νιώθω καλά με τον εαυτό μου αναλόγως της συμπεριφοράς μου. Αυτά που κάνουμε ή δεν κάνουμε, εμείς είμαστε καταδικασμένοι να τα ξέρουμε και να ζούμε με τον εαυτό μας, όπως ο Ντόριαν Γκρέυ που μπορούσε να ξεγελάσει τους πάντες, αλλά όχι τον ίδιο. :) Υ.Γ. Οι υπεύθυνοι άνθρωποι πάντως που νιώθουν σίγουροι με τον εαυτό τους δεν θα κοροϊδέψουν κανέναν άλλον στην τελική και να σπάσουν το «συμβόλαιο» σχέση. Αναλόγως με τους όρους που θέτουν. Απλά αυτά συζητιούνται, άχαρο, μη ρομαντικό, αλλά καλό είναι να ξέρουμε τι θέλουμε εκατέρωθεν και τι βλέπουμε σαν σχέση.
Scroll to top icon