ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2019 | 17:39

Το παράπονο

Πώς να προχωρήσω όταν έχω απωθημένο εδώ και χρόνια? Πάντα θα έχω το παράπονο ότι δεν του μίλησα αν δεν το κάνω..
5
 
 
 
 
σχόλια
Πάντως τ' απωθημένα εμείς τα δημιουργούμε στον εαυτό μας, άρα εμείς μπορούμε και να μας αποδεσμεύσουμε από αυτά. Είτε με την εκλογικευση και την ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό μας, είτε παίρνοντας ρίσκα.
Όσα απωθημένα είχα παρόλο που έλιωνα σε κάποια φάση τα έθαβα κάπου μέσα και σα να τα ξεχνούσα.Έλα όμως που έχει ο καιρός γυρίσματα και όλα μου γύρισαν. Με προσέγγισαν ερωτικά χωρίς να έχω κουνήσει το δαχτυλάκι μου. Βγήκα με όλα τα απωθημένα μου ραντεβού και έμειναν στο...ραντεβού. Και αυτό γιατί τους απομυθοποίησα όλους. Είχα κάνει μια εικόνα στο κεφάλι μου τόσο ωραία για αυτούς τόσο ιδανική για μένα, που απλά δεν προσέγγισαν κάνει αυτήν την εικόνα όταν τους γνώρισα....το μυαλό μας είναι μεγάλη ξεγέλασε τελικά!
Αν μπορείς να του μιλήσεις, κάνε την κίνηση. Ακόμα και τώρα. Αλλιώς δέξου ότι σε μια στιγμή της ζωής σου δείλιασες και δεν μίλησες και προσπάθησε να μην το επαναλάβεις. Η αδράνεια θα σε γυρνάει πίσω. Όσο δεν προχωράς τόσο θα τα βάζεις με τον εαυτό σου.
Scroll to top icon