ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2019 | 13:28

Μακριά νύχια

Δεν μπορούνε να φορέσουνε γάντια όσες έχουν μακριά νύχια γιατί σκίζονται. Ότι δουλειά κάνουν με γυμνό χέρι γίνεται. Μαγειρεύουν πλένουν λεκάνες και μεγαλώνουν μωρά όσες έχουν αυτά τα απαίσια νύχια. Ντεκαβλέ και αηδιαστικό αλλά έχει γίνει μόδα και αυτό, δεν αφήνουμε καμιά ηλίθια αμερικανιά να πέσει κάτω.
15
 
 
 
 
σχόλια
Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του αισθητική και την προσαρμόζει στα μέτρα του. Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα μακριά νύχια όχι μόνο για αισθητικούς λόγους αλλά κυρίως για πρακτικούς και για λόγους υγιεινής. Από την άλλη αν μία γυναίκα αφήσει τα νύχια της πιο μακριά αλλά σε λογικά πλαίσια όμως δεν είναι απαραίτητα άσχημο το αποτέλεσμα. Πιο πολύ με ξενερώνουν τα σχεδιάκια και κάτι χρώματα που είναι κιτσς … Μία φορά τα άφησα πιο μακριά πήγα και μου έφτιαξε αισθητικός λίγο το σχήμα και μετά τα έβαψα ένα απαλό χρώμα (nude). Ήταν ωραία αλλά όταν έκανα δουλειές μου έσπασαν οπότε … προτιμώ την άνεση από το στυλ. :p Όπως και να έχει γούστα είναι αυτά …
Το πιο αηδιαστικό δεν είναι τα μακρυά αλλα τα βρώμικα νυχια.Μπορει να μην μου αρέσουν τα πολυ μακρυά νυχια , αλλα ο καθένας έχει το δικαίωμα να είναι όπως γουστάρει να είναι.Όσο για τα γάντια , μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους οταν έχεις χτιστό ή ημιμονιμο και δεν θελεις να τα καταστρέψεις.
Αντε πάλι! Λοιπον ειμαι απ αυτες τις μπλιαχ που εχουν μακρυ σεξυ νυχι! Το αν αρεσει ειναι υποκειμενικο - υπαρχουν αυτοι που τους τρομαζει και αλλοι που το θεωρουν elegant και σεξυ..Ολα ειναι θεμα αισθητικης του καθενος. Σαν tip θα ελεγα καλο ειναι οταν επιλεγουμε μακρυ νυχι τα χρωματα που διαλεγουμε να ειναι σε ηπιους τονους (μπεζ,mermaid και αντε κανενα κοκκινο).Προσωπικα για τα νυχια μου περα απο ενα συναδελφο παντα ακουω απο αντρες κολακευτικα σχολια.. Τωρα οσον αφορα τις δουλειες κτλ... μια χαρα βαζω -βγαζω φακους , κανω windsurf ανετα , οι δουλειες ειναι παιχνιδακι στο βαθμο που κανω κλτ.. που θελω να καταληξω? ολα συνηθεια ειναι..Και ελεος πχια αραξτε λιγο εσεις που δε σας αρεσει το μακρυ νυχι.. το οτι δεν αρεσει σε εσας δε σημαινει οτι αντιπροσωπευει και ολο το πλανητη..
Τα μακριά νύχια προσωπικά δεν μου άρεσε ποτέ να έχω, πόσο μάλλον τα ψεύτικα που βάζουν μερικές. Φυσικά η καθεμιά μας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, αλλά από άποψη υγιεινής θεωρώ ότι μαζεύονται μικρόβια κάτω από τα μεγάλα νύχια. Τα περιποιημένα και βαμμένα νύχια είναι το καλύτερο. Αγαπημένο μου χρώμα το βυσσινί, το καφέ και το μαύρο αλλά και τα παστέλ αγαπώ.Τώρα όντως απορώ και γω πως δεν εμποδίζονται στις δουλειές του σπιτιού εκείνες με τα μεγάλα νύχια.
Όντως….είναι τραγικό αυτό ρε φίλε...αλήθεια....δεν λέει...είπαμε να'ναι καθαρά τα νύχια με κανα χρωματάκι έτσι ωραίο ξέρεις...μέχρι εκεί... Το απλό για μένα είναι και το πιο ωραίο σε όόόόλα.....
Αυτό περί ταβλας με βρίσκει αντίθετη ; Δηλαδή πρέπει να λέω στον καθένα τι μου αρέσει και τι όχι στους άντρες; Μετά πρέπει να το κάνουν για να μου αρέσουν;Γούστο τους και καπέλο τους άμα αυτές τις φτιάχνει.
Scroll to top icon