ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2019 | 19:20

Κατάλαβες; Κατάλαβα πες!

Να σου δείχνει φωτογραφίες και να σου σχολιάζει διάφορες κοπέλες που έχουν περάσει απο το κρεβάτι του ή άλλες διάφορες που του δείχνονται και τον προκαλούν, και εσυ να σκας απο την ζήλεια σου επειδή δεν μοιάζεις με τις κοπέλες αυτές, δεν έχεις τις καμπύλες που θέλει άσχετα αν σου λέει οτι του αρέσεις πολύ.Δεν μπορείς να καταλάβεις αν το κάνει επίτηδες ή οχι αλλά το θέμα είναι οτι εσυ τσίμπησες και τώρα δεν μπορείς να ηρεμήσεις ''τι να με κάνει εμένα όταν μπορεί να έχει τέτοιες κοπελάρες στο κρεβάτι του;;;". Ανασφάλεια η οποία καταλήγει σε γκρίνια και να ξενερώνει και αυτός, να με θεωρεί ένα ανασφαλής κοριτσάκι που ζηλεύει τις άλλες γυναίκες και οτι είμαι κουραστική... Ακόμα και κολπάκι να ήταν για να δει πως αντιδρώ με τις άλλες γυναίκες, εγω έπεσα στην παγίδα του και μάλλον ήρθε το τέλος....Αντί να το τελειώσω εγω λόγω ξενερώματος, μάλλον θα το τελειώσει αυτός λόγω κούρασης και γκρίνιας απο εμένα, γκρίνια που την προκάλεσε ο ίδιος...Τελικά, αυτές που είναι αδιάφορες, χαλαρές και τους έχουν γραμμένους περνάνε καλύτερα...
6
 
 
 
 
σχόλια
Πώς γίνεται να θέλεις έναν βλαχοκοκορα που σου δείχνει τις προηγουμενες γκόμενες σε φωτογραφίες και τολμάει να το κάνει αυτό σε σένα; Εσύ τώρα, αντί να τον στείλεις στον αγύριστο, σκας και από τη ζήλεια σου... Θεέ και Κύριε.
Α, καλάάά...Ζαβό και εσύ που επέτρεψες σε ένα άλλο ζαβούλιακα να σου δείχνει γυμνές φωτογραφίες άλλων γυναικών, χωρίς την άδειά τους και κλαίγεσαι από πάνω που έχασες τέτοιον varvato άντρα που στην τελική, το πιθανότερο που κάνει, είναι απλά να εκτονώνει το μαλαπερδίνι του, σαλιαρίζοντας πάνω από από τις downloaded φωτογραφίες, νιώθοντας περήφανος για τον εαυτό του και το κατόρθωμά του. ........Ρε κορίτσια! Κουνήστε δυνατά το κεφάλι σας, λίγο! Αν κάνει γκλούκου-γκλούκου, έχετε άλλα, σοβαρότερα προβλήματα!
Είναι μεγάλη ψωνάρα και κρυφοχειριστικος.Εχει καταλάβει ότι σε ενοχλεί αυτό που κάνει και παίζει με τις ανασφάλειες σου.Δεν είστε φιλαράκια- άντρες να σου δείχνει φωτογραφίες με πρωην του .Είναι τελείως ντεκαφεινε αυτό που κάνει.Κανε ότι καταλαβαίνεις.
Γιατί να πρέπει να έχεις καμπύλες και την προκλητικότητα όπως την θέλει αυτός, για να του άρεσεις; Δεν θα έπρεπε να σε θέλει όπως είσαι; Και γιατί απαραίτητα να είναι αυτές οι κοπελαρες και όχι εσύ; Και που ξέρεις ότι αυτές οι κοπέλες θα τον ήθελαν ούτως ή αλλως ή ότι αυτές που σου δείχνει έχουν όντως περάσει από το κρεβάτι του; Στον καθένα μας αξίζει σεβασμός και αγάπη, όπως και αν είναι(εμφανισιακα) δεν στα προσφέρει, έπρεπε ήδη να έχεις ξενερώσει με τη συμπεριφορά του.
Scroll to top icon